Ναταλία Γερμανού: Η προφητική της ατάκα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου το 2006

Τι είχε αναφέρει η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η προφητική της ατάκα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου το 2006

Το 2006 είδαμε για πρώτη φορά τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην μικρή οθόνη καθώς είχε επιχειρήσει για πρώτη φορά να εμφανιστεί σε talent show και συγκεκριμένα στο Dream Show. Μάλιστα, στην κριτική επιτροπή ήταν η Ναταλία Γερμανού, Ηλίας Ψινάκης αλλά και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος.

Ο τότε 15 χρονών Μαυρίκιος είχε ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία Caruso από Lucio Dalla και ενθουσίασε με τις φωνητικές τους ικανότητες. Έτσι, η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει μια πρόβλεψη στην οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: δηλαδή σε πέντε χρόνια αν ασχοληθείς πιστεύω πως θα είσαι από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην Ελλάδα και άλλων χωρών».

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προβλήθηκε στην σημερινή εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κι άλλων χωρών είπα;» είπε και κρύφτηκε πίσω από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Τι μπορεί να σκεφτόμουν;». Δείτε επίσης εδώ τα ευχάριστα που ανακοινώθηκαν για τον ίδιο.

Η προφητεία της Ναταλίας Γερμανού για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Αρραβωνιάστηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση! Ο χορός του ζευγαριού και το τρυφερό φιλί

Ο αποψινός 19/2 αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από το απόγευμα είχαν φτάσει όλοι οι καλεσμένοι στο κέντρο δεξίωσης. Τα τραπέζια είχαν μια αρκετά εντυπωσιακή διακόσμηση ενώ σε αυτό που έκατσε το ζευγάρι είχαν τοποθετηθεί οι βέρες. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το χωριό από το οποίο κατάγεται η νύφη και από το πρωί είχε στηθεί γλέντι με τραγούδια, χορούς και αρνιά στην πλατεία του χωριού -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες-.

Ο φακός του Youweekly βρέθηκε φυσικά στο κέντρο δεξίωσης και σας έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε τον χορό του ζευγαριού, το τρυφερό φιλί τους αλλά και τις βέρες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 2

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 3

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 4