Παραλίγο να κλάψει μπροστά στις κάμερες ο Γιώργος Τσαλίκης - Οι δηλώσεις της συζύγου του τον "λύγισαν"

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλίγο να κλάψει μπροστά στις κάμερες ο Γιώργος Τσαλίκης - Οι δηλώσεις της συζύγου του τον

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η γυναίκα του Δώρα Δημητροπούλου έκαναν δηλώσεις αγάπης στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας 28/2. O τραγουδιστής ακούγοντας την αγαπημένη του να μιλάει για τη σχέση και τον έρωτα τους δεν άντεξε και παραλίγο να βάλει τα κλάματα μπροστά της.

Και οι δύο αποκάλυψαν πως όσο και να λατρεύουν τα παιδιά τους προσπαθούν να διατηρούν και το μεταξύ τους καθώς κάποια στιγμή θα μείνουν και πάλι μόνοι τους.

Αναφορικά με το μέλλον του Τσαλίκη στην τηλεόραση δεν έκανε σπουδαίες αποκαλύψεις και απέφυγε αυτή τη φορά να ρίξει ξανά τα καρφιά του κατά του Σκάι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Η αγάπη μας κρατάει αυτή τη σχέση δυνατή τόσα χρόνια», είπε η Δώρα κι έκανε τον Γιώργο Τσαλίκη να συγκινηθεί.

«Εγώ το λέω σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ότι έχουμε τρία υπέροχα παιδιάς, αλλά τη Δώρα την αγαπάω πιο πολύ απ’ ότι αγαπάω τα παιδιά μας. Γιατί μαζί θα μείνουμε και μαζί δεν… θα γεράσουμε», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Για τα νέα τηλεοπτικά του βήματα, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω τίποτα ακόμα. Ότι είναι να δείτε, θα το δείτε πολύ σύντομα».

Όσον αφορά τη διαμάχη του με τον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε: «Το έχω αφήσει πίσω μου και το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου πια. Όλα καλά, να είμαστε καλά».

Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του τραγουδιστή

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου, όπου ανακοίνωσε η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η αδερφή της Δώρας, Λία και ο σύζυγός της Σταύρος Μπεξης απέκτησαν το πρωί της Τετάρτης 5/1 ένα υγιέστατο μωράκι γένους θηλυκού.

Να σημειωθεί ωστόσο πως τα νέα δεν είναι ευχάριστα μόνο στα προσωπικά τους, αλλά και στα επαγγελματικά του τραγουδιστή και έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

«Αυτό το πλάσμα είναι η απόδειξη ότι με επιμονή, υπομονή και πίστη γίνονται ακόμα και σήμερα θαύματα... Να μας ζήσει Λία και Σταύρο! Αδελφούλα μου είμαι περήφανη!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Δημητροπούλου στην ανάρτηση που πραγματοποίησε.