Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα του ALPHA Παππάς και Μικρούτσικος - "Αυτή η ερώτηση δεν είναι της ώρας! Βλέπουν και παιδιά"

"Ήταν παραπάνω αδιάκριτη για πρώτη επαφή"

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα του ALPHA Παππάς και Μικρούτσικος -
News 28.02.2022 13:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 28/2 ο Αλέξης Παππάς, λίγο καιρό μετά το τέλος του «The Bachelor». Ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως χώρισε με την Αθηνά New York, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και σε μια αδιάκριτη ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Παππά για την σχέση του με την Αθηνά New York

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα» ανέφερε ο Αλέξης.

Εκείνη μάλιστα την στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε: «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά όσο ήσασταν μαζί;»

Ο Αλέξης απάντησε: «Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή».

Το άκυρο του Αλέξη στην Άννα on air

Λίγο αργότερα τον ρώτησαν τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον ίδιο και την Άννα Ζένιου, αφού τις τελευταίες ημέρες τους έχουν "τσακώσει" να διασκεδάζουν σε νυχτερινά μαγαζιά.

Όπως λοιπόν απάντησε, μέχρι στιγμής είναι απλά φίλοι, αλλά και στη συνέχεια έτσι θα παραμείνουν, λέγοντας πως "δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα κάποιας κοπέλας", κόβοντας τα φτερά της Άννας....

«Είμαστε φίλοι με την Άννα. Δεν ξέρω, μπορεί να γίνει κάτι στο μέλλον. Επειδή όμως δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα κάποιας κοπέλας θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάτι στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά New York: Η σπόντα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Παππά με την Άννα Ζένιου

Το σχόλιο καρφί του Τζέιμς για τη φιλία Μπάρτζη - Παππά: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε..»

Share