Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά της Ανίτα Μπραντ - Έχουν τα ίδια μάτια αλλά...

Η φωτογραφία με τον μικρό Χάρη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά της Ανίτα Μπραντ - Έχουν τα ίδια μάτια αλλά...

Η Ανίτα Μπράντ, σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου είναι μια γυναίκα που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και έχει φτιάξει τη ζωή της από το μηδέν, στο πλάι του φωτογράφου. Η ευτυχία για τους δύο έχει ολοκληρωθεί μετά τον ερχομό του γιού τους, ο οποίος τα κάνει όλα να μοιάζουν πιο όμορφα. Πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

Το όμορφο μοντέλο έχει καταγωγή από την Ουγγαρία, οπότε αφού μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα αποφάσισε πως θα μειωθεί και η σχέση με την οικογένεια της. Αυτό σίγουρα δεν έπαιξε απειλητικό ρόλο για τη σχέση τους καθώς η Ανίτα λατρεύει την μητέρα της όσο και τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πολύ πρόσφατα από τη ζωή (δείτε το σπαρακτικό post).

Μέσα από ένα συγκινητικό post στο Instagram, το μοντέλο θέλησε να ευχηθεί στη μαμά του για τα γενέθλια της, την οποία και βλέπουμε αγκαλιά με τον μικρό Χάρη.

Το post της Ανίτας Μπραντ στο Instagram

Μανούλα μου όμορφη με τα πιο ευγενικά μάτια του κόσμου χρόνια σου πολλά!!
Λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν πόσο σ αγαπάμε γιαγιάκα!!

Το σπαρακτικό μήνυμα της Ανίτας λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η σύζυγός του Χάρη Χριστόπουλου, Αννίτα Μπραντ, καθώς έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας. Η γνωστή make up artist θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τα social media αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα συλλυπητήριά του.

Η Αννίτα Μπραντ συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με αρκετά συγκινητικά λόγια.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου.

Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της», έγραψε η Αννίτα Μπράντ, η οποία πρόσφατα έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της.