Με τεράστιο κήπο που έχει το δικό του μποστάνι - Το σπίτι που μένει ο Πασχάλης Τερζής στην Θεσσαλονίκη

Σπάνια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστιο κήπο που έχει το δικό του μποστάνι - Το σπίτι που μένει ο Πασχάλης Τερζής στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια να απέχει από το χώρο των media, ωστόσο, απολαμβάνει τα πιο απλά και όμορφα πράγματα στη ζωή του. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που έχει χαρίσει στην Ελλάδα μεγάλες επιτυχίες, κατοικεί μόνιμα με την σύζυγό του (δείτε φωτογραφία της) έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Εκεί ο τραγουδιστής έχει σπίτι μέσα στην φύση. Ο κήπος του είναι τεράστιος και μέσα σε αυτόν έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι όπου καλλιεργεί λαχανικά. Αυτή μάλιστα, είναι η νέα του ασχολία μετά το τραγούδι.

Πολλές λοιπόν φορές έχουμε δει το σπίτι του Πασχάλη Τερζή από αναρτήσεις που κάνει η κόρη του, Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagra.

Σε μια λοιπόν από αυτές τις αναρτήσεις μας έδειξε το μποστάνι του, για το οποίο είναι πολύ περήφανος.

Το σπίτι του Πασχάλη Τερζή στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης

Πασχάλης Τερζής σπίτι

Πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής

Μια σπάνια φωτογραφία διέρρευσε του Πασχάλη Τερζή στην οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου στα social media και πιο συγκεκριμένα μέσα από το προσωπικό προφίλ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής με βάση την δική του απόφαση επέλεξε να απέχει συνειδητά από τις νυχτερινές πίστες απολαμβάνοντας πλέον μια διαφορετική ρουτίνα.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες ο Πασχάλης Τερζής βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο του φίλο αλλά και κουμπάρο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η συνάντηση κορυφής έγινε δίπλα στην θάλασσα όπου όπως φαίνεται έχουν κι οι δυο αδυναμία. Στην ανάρτησή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Πάντοτε υπάρχει μια καλή παρέα».

Η σπάνια φωτογραφία του Τερζή

Να σημειώσουμε πως ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).