Εκτός Super Κατερίνα η Κατερίνα Λένη - Το επικό λάθος της Καινούργιου on air

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα η Κατερίνα Λένη - Το επικό λάθος της Καινούργιου on air

Μετά τα απίστευτα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει πεθάνει, η εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 1/3 παρουσίασε την καθιερωμένη της στήλη μαγειρικής στην εκπομπή, ωστόσο με μια σημαντική απώλεια αυτή τη φορά. Ο λόγος για την απουσία της Κατερίνας Λένη, την οποία αντικατέστησε ο σεφ Βαγγέλης Λεούσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας τον λόγο που έλειπε η σεφ από την εκπομπή και θέλοντας να καλημερίσει τον σεφ έκανε μια επική γκάφα, μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τον καλεσμένο της με διαφορετικό όνομα.

Ο λόγο που απουσίαζε η Κατερίνα Λένη από το Super Κατερίνα

«Βασίλη μου, να σου πω, γιατί σε βλέπουμε τόση ώρα πίσω στα πλάνα, εεε, συγνώμη, Βαγγέλης Λεούσης, συγνώμη. Σήμερα θα είναι ο Βαγγέλης μαζί μας, μια χαρά είναι και η Κατερίνα μας αλλά είχε ένα γύρισμα χθες και καθυστέρησε νομίζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ένταση ανάμεσα σε Καινούργιου και Λένη

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο Κατερίνες; Μια αμήχανη στιγμή είχε η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Λένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, στον Alpha. Αφορμή στάθηκε ο επερχόμενος σχολιασμός στις εξελίξεις του MasterChef. Δεν ήταν μάλιστα η μόνη ένταση στη εκπομπή, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μια έντονη διαφωνία με καλεσμένο της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια απηύθυνε το λόγο χαριτολογώντας προς την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και νυν μαγείρισσα στην εκπομπή της αλλά η απάντηση που έλαβε μάλλον δεν της άρεσε ιδιαίτερα.

«Κατερίνα, ετοιμάσου για MasterChef! Διπλή αποχώρηση χθες» αναφώνησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να εισπράξει την απάντηση από τη συνεργάτιδα της, Κατερίνα Λένη πως «ναι, τώρα είναι δύσκολα γιατί φτιάχνω…».

Καινούργιου: Είσαι μες στα νεύρα σήμερα! Τι να κάνουμε; Και μεις κάνουμε εκπομπή!

Λένη: Όχι, ρε παιδί μου… Μαγειρεύω εδώ πέρα! Φτιάχνω σε δυο κατσαρόλες κριθαρώτο.

Καινούργιου: Καλά, δεν σκάβεις… περίμενε!

Στο τέλος μάλιστα κορυφώθηκε η ένταση μετά τη ματιά της Κατερίνας Λένη προς την παρουσιάστρια, φανερά εκνευρισμένη.