Minimal και νεανική - Φωτογραφίες από την κουζίνα στο σπίτι Κελεκίδου και Κουρκούλη

Δείτε την τραγουδίστρια να φτιάχνει κέικ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Minimal και νεανική - Φωτογραφίες από την κουζίνα στο σπίτι Κελεκίδου και Κουρκούλη

Η Κέλλυ Κελεκίδου εκτός από μια πετυχημένη τραγουδίστρια δεν ξεχνάει να μας δείχνει, μέσα από αναρτήσεις στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, πόσο καλή νοικοκυρά είναι. Η γυναίκα του Νίκου Κουρκούλη έχει αποδείξει πως σίγουρα θέλει να τα συνδυάζει όλα, ωστόσο τα παιδιά και η οικογένεια της προέχουν.

Έτσι λοιπόν τη βλέπουμε πολλές φορές να μπαίνει στην κουζίνα με τα παιδιά είτε μόνη της και να φτιάχνει μοναδικά γεύματα! Η Κέλλυ έχει σίγουρα μια παραπάνω αγάπη και για την αισθητική της κουζίνας, καθώς πάντα είναι καθαρή, τακτοποιημένη με πολλά μαγειρικά εξαρτήματα!

Οι φωτογραφίες από την κουζίνα της Κέλλυς Κελεκίδου

«Eat breakfast like a queen» έγραψε κάτω από το post η τραγουδίστρια.

H σχέση της Κέλλυς Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό και μια πανέμορφη οικογένεια. Η καλλονή τραγουδίστρια εκτιμάει πολύ τον σύζυγό της και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, τη σχέση τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η όμορφη Κέλλυ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το "μυστικό" για μία ισορροπημένη και πετυχημένη σχέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδιά τους, στον Νίκο και τη στάση του απέναντί τους και γενικότερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

Ακούει ο ένας τον άλλον;

Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.

Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...

"Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..." είπε πρόσφατα η όμορφη τραγουδίστρια. Διαβάστε εδώ.