«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Καϋμένου

Οι τραγικές στιγμές που βίωσε στην πυρκαγιά στο Mάτι

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Καϋμένου

H Αλεξάνδρα Καϋμένου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, την Τρίτη 1/3 και μίλησε για όλους και για όλα. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της στην επαγγελματική και προσωπική της ζωής, στο μνημόσυνο που έγινε ένα χρόνο μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι αλλά και για την πρώτη της δολοφονία που έπρεπε να καλύψει σε ρεπορτάζ.

Μάλιστα, η τραγωδία στο Μάτι επανήλθε και εχθές στο προσκήνιο καθώς στην εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται μαγείρεψε παίκτρια η οποία έχασε το σπίτι της από την τεράστια πυρκαγιά και εξιστόρησε όλα τα γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί τότε.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Καϋμένου

«Έχω συγκινηθεί, κι αυτή είναι από τις πιο έντονες στιγμές μου, σε ρεπορτάζ στο Μάτι. Ήταν το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο, ήμασταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, πάρα πολύς κόσμος κι όλοι οι συνάδελφοι στημένοι για τα ζωντανά μας. Σας το λέω ακόμα και ανατριχιάζω.

Κι εκεί που είμαι στον αέρα και λέω το ρεπορτάζ καταλαβαίνω ότι δακρύζω με αυτά που λέω και με κόψανε, ολοκλήρωσα το ρεπορτάζ μου γιατί μου γινόταν πάρα πολύ δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Καϋμένου και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει, έκλαιγα δύο μέρες ανεξήγητα. Έπαιρνα τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μου κι έκλαιγα. Είχα δει σκηνές που δεν τις είχα ξαναδεί».

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου για τον Γιώργο Παπαδάκη

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Αλεξάνδρα Καϋμένου στον Χάρη Λεμπιδάκη (ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την εκπομπή «Super Κατερίνα») για τη διαδικτυακή πλατφόρμα του.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Παπαδάκη και την ευκαιρία που της έδωσε αλλά και για όσα γράφονται για εκείνη.

«Δεν έχει τύχει να δω τον Γιώργο Παπαδάκη αφότου έφυγα από τον ΑΝΤ1. Όλο λέω θα περάσω να τους δω και δεν τα έχω καταφέρει. Αναγνωρίζω την ευκαιρία που μου έδωσε, ήταν αυτός που με είδε, είδε κάτι σε εμένα, άπλωσε το χέρι του και μου είπε “κορίτσι μου, σε θέλω μαζί μου”. Αν δεν ήταν εκείνος ίσως δεν ήμουν τώρα εδώ.

Και συνέχισε λέγοντας: Με βλέπεις να μπορώ να φάω εκπομπή; Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που είναι 2-3 χρόνια, που δεν έχει μεγάλη εμπειρία μπορεί να φάει την εκπομπή κάποιου; Όχι, αυτά είναι επιλογές που γίνονται. Δημιουργείται ίντριγκα από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν ωραίους τίτλους στα σάιτ και τις εκπομπές.

Μου αρέσουν και εμένα οι πιασάρικοι τίτλοι αλλά να έχει και μία είδηση αλλιώς μπορεί να δημιουργήσει και πρόβλημα στη σχέση δύο ανθρώπων που να μην υπάρχει πρόβλημα εξαρχής»