Ελάχιστοι το γνώριζαν - Αυτή ήταν η σύντροφος του Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καστανομάλλα και fashion blogger

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελάχιστοι το γνώριζαν - Αυτή ήταν η σύντροφος του Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ελεύθερος και ωραίος δηλώνει τους τελευταίους μήνες ο Snik, μιας και η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει λάβει οριστικά τέλος. Ο ίδιος σπάνια αναφέρεται πια στην προσωπική του ζωή, ειδικά αυτόν τον καιρό που το αυτό που ακούγεται κυρίως για τον τράπερ είναι η κόντρα του με τον Light.

Ωστόσο, μια ακόμη σχέση του Snik είχε βγει πριν χρόνια στην δημοσιότητα και συγκεκριμένα το 2019, λίγο καιρό αφότου μαθεύτηκε το ειδύλλιό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός τράπερ συγκεκριμένα ήταν για 3 χρόνια μαζί με την Μαρίλια Φραγκή, την 26χρονη fashion blogger. Πρόκειται για μια κοπέλα αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη, με την ίδια μάλιστα να έχει και ένα πολύ "δυνατό" προφίλ στο Instagram.

Η Μαρίλια όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει μακριά καστανά μαλλιά και παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα της Ηλιάνας, κάτι που δείχνει πως ο Snik έχει συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες!

Η σχέση που είχε ο Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γιατί χώρισαν Ηλιάνα και Snik

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από το GNTM και χάλασαν οι σχέσεις τους. Επίσης, εξομολογήθηκε το λόγο που χώρισε από τον σύντροφό της, Snik όπως αποκλειστικά στο Youweekly σας είχαμε αποκαλύψει, με τον οποίο και συγκατοικούσαν - δείτε το σπίτι που έμεναν.

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.