Η τρυφερή εξομολόγηση της Μενεγάκη για τον Παντζόπουλο on air: «Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω...»

«Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τρυφερή εξομολόγηση της Μενεγάκη για τον Παντζόπουλο on air: «Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/03 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» μπορεί το κλίμα στην αρχή να ήταν αρκετά βαρύ, ωστόσο στην συνέχεια θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση on air για τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά μετά από συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο της:

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι.

Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του…».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Με τι ασχολείται η μητέρα του και πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πολλές φορές στην εκπομπή της να κάνει αναφορές στην οικογένειά της και στον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Μπορεί στην αρχή η σχέση τους να μην ήταν η καλύτερη, ωστόσο με τον καιρό η Ελένη Μενεγάκη και η Λιλίκα Παντζοπούλου δέθηκαν πάρα πολύ και πλέον έχουν αμέριστη αγάπη η μία για την άλλη.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της - δείτε εδώ -, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λιλίκα Παντζοπούλου επάγγελμα