"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν - «Οι γονείς τους σκοτώθηκαν»

Το συγκλονιστικό μήνυμα που έλαβε από την Ουκρανία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης 2/3 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Λία Τσουζντάν αποκάλυψε πως βιώνει στιγμές αγωνίας με αφορμή τον πόλεμο της Ουκρανίας όπου κατάγεται από εκεί καθώς η οικογένειά της βρίσκεται σε καταφύγιο στο Χάρκοβο, χωρίς ρεύμα και νερό μη μπορώντας να κάνουν τίποτα.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου θέλησε να δημοσιεύσει πριν από λίγο ένα μήνυμα που έλαβε από φίλο της στην Ουκρανία, το οποίο πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο συγκεκριμένο Story ένας φίλος μου ρωτάει ποιος θέλει να υιοθετήσει 2 νεογέννητα διδυμάκια. Γιατί οι γονείς μου μόλις σκοτώθηκαν. Η καρδιά μου ραγίζει».

Η ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν

Ανάρτηση Λίας Τσουζντάν

«Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος» - Ξέσπασε άσχημα η Λία Τσουζντάν

Πολύ δύσκολες μέρες αντιμετωπίζει η Λία Τσουζντάν καθώς η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία, τον τόπο καταγωγής της, μια χώρα που πλήττεται από τις επιθέσεις των Ρώσων.

Η πρώην παίκτρια του GNTM προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως παρότι μέχρι σήμερα δεν είχε νιώσει ποτέ το αίσθημα του μίσους, πλέον είναι πολύ κοντά σε αυτό.

Η ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Ποτέ μου δεν έχω πει ότι μισώ κάποιον. Τώρα η πόλη μου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δρόμοι που μεγάλωσα. Κάποιος που ενδεχομένως να είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στο μετρό τώρα είναι νεκρός.

Οι περισσότερες από τις παιδικές μου αναμνήσεις καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Οι μόνες αναμνήσεις που έχω πλέον από την παιδική μου ηλικία είναι οι άνθρωποι και πλέον έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος» έγραψε η Λία Τσουζντάν.

undefined