Αργύρης Πανταζάρας: Η νέα ανάρτηση λίγο πριν "εισβάλει' στην σειρά του ALPHA, «Σασμός»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αργύρης Πανταζάρας: Η νέα ανάρτηση λίγο πριν

Στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αναμένεται να δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος θα ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα είναι η καινούργια άφιξη στο αστυνομικό τμήμα που είναι διευθυντής ο Αντώνης Φραγκιαδάκης.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως την συγκεκριμένη 'εισβολή" καθώς θα φέρει εντάσεις και μεγάλες ανατροπές για τους πρωταγωνιστές. Έτσι λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social από το αστυνομικό τμήμα που θα εργάζεται.

Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα

«Έχω αλλεργία στη βλακεία» - Ξέσπασε ο Αργύρης Πανταζάρας

Ο Αργύρης Πανταζάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε έξω από τα δόντια. Μάλιστα κάποια στιγμή εξήγησε πως αυτό που δεν αντέχει καθόλου στις δουλειές που αναλαμβάνει είναι να συνεργάζεται με ατάλαντους.

O αγαπημένος ηθοποιός σε κάθε του συνέντευξη δεν μασάει τα λόγια του και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Πρόσφατα μάλιστα εξήγησε πως με όσα έγιναν στον χώρο του θεάτρου με το Me Too, αισθάνθηκε πως δε θέλει πλέον να δουλεύει στο θέατρο.

«Το μόνο που βάζω εγώ ως όρο είναι εξαιρετικές συνεργασίες, με ωραίους ανθρώπους, ταλαντούχους. Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους. Παραλύω! Και στη βλακεία έχω γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία.

Έχω λάβει πολλή γενναιοδωρία από την οικογένειά μου για αυτό το λόγο την καταλαβαίνω. Αν ο άλλος δεν την καταλαβαίνει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν μπορείς να θωρακίσεις τη βλακεία και την κακία. Με βγάζει εκτός εαυτού. Αυτό που μπορεί να με ρίξει είναι όταν κάποιος αμφισβητεί τις προθέσεις μου», είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.