Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην εφηβεία. Ήταν κόλαση για εμένα»

«Εκεί έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην εφηβεία. Ήταν κόλαση για εμένα»

Στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο Θοδωρής Αθερίδης. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε διάφορες άγνωστες στιγμές της ζωής του ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο του εγγονό -Δείτε εδώ την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

«Είχα πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην εφηβεία. Υπέφερα από κρίσεις πανικού, από τα 15 μου. Αν μου έλεγες τι δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις στη ζωή σου, θα σου έλεγα την εφηβεία μου, δεν θέλω. Ήταν κόλαση για μένα. Τους γονείς μου τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία.

Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ. Και με τον εγγονό μου φοβάμαι, έτσι όπως τον βλέπω τώρα. Αν και η κόρη μου έκανε μια μαγκιά στα 16 της, με έστειλε αδιάβαστο. Με ένα μεθύσι που είχε σε αυτή την ηλικία και έμεινε αναίσθητη. Μέχρι να καταλάβω ότι ζει…

Πήγαμε και την πήραμε από ένα σπίτι που ήταν σε πάρτι, την πήγαμε στο νοσοκομείο και της βάλαμε ορούς. Εκεί έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου«Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος απέτυχε, δεν είμαι από αυτούς που θα δοκιμάσουν ξανά για να πετύχει. Δεν ήθελε ποτέ η Σμαράγδα να παντρευτούμε, στις προτεραιότητές της δεν ήταν ποτέ ο γάμος.

Αν ήθελε γάμο θα ήταν άλλος άνθρωπος και μπορεί να μην ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα ήταν το πώς θα το μάθει η Ελένη. Ήταν στη φάση που χωρίζαμε, που αλλάζει όλο αυτό, το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο ένα διάστημα»

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη

«Το μόνο που με απασχολούσε στην σχέση μου με την Σμαράγδα Καρύδη ήταν να...»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/2, ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μάλιστα σχολίασε και την στιγμή που μαθεύτηκε η σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη - δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού - και το πως ένιωσε για αυτό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν το πως θα το πει στην γυναίκα του και πως θα το πάρει εκείνη, ενώ ποτέ δεν ασχολήθηκε με το τι έχει να πει ο κόσμος.

«Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε:

«Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση».