"Λιώνει" στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη ο Ίαν Στρατής - Αποκλειστικές φωτογραφίες από σπάνια κοινή έξοδό τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν επιλέξει φανερά να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Μπορεί στην αρχή να μην ήθελαν να αποκαλύψουν πως είναι αρκετά ερωτευμένοι, ωστόσο μετά από τις φήμες που "φούντωσαν", η ίδια αποφάσισε να γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. -Δείτε εδώ την "ερωτική" φωλιά τους.

Από την άλλη, αν και σπάνια επιλέγουν να κάνουν κάποια κοινή δημόσια έξοδο, η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί. Αναμφίβολα, οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Συνατσάκη - Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη - Ιάν Στρατής

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες Στρατή - Συνατσάκη

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία), μίλησε για τον Ίαν Στρατή και για το πώς βιώνει την καθημερινότητα στο πλευρό του.

Όπως εξήγησε, παρόλο που αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους, η σχέση της με τον Ίαν Στρατή της προσφέρει μία ηρεμία που χρειάζεται.

«Όλα καλά είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στην ζωή μου. Το λέω με μια συστολή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου. Πιστεύω ότι αυτό μας έχει περάσει λίγο λάθος κοινωνικά, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας την εύχομαι ολόψυχα. Θέλω μια ήρεμη σχέση», είπε χαρακτηριστικά.