Η Τζεφ Μοντάνα ξεσπά: «Είμαι κι εγώ θύμα του Λιγνάδη!»

«Ο συνήγορος του Λιγνάδη συνεχίζει να μας προσβάλει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Τζεφ Μοντάνα ξεσπά: «Είμαι κι εγώ θύμα του Λιγνάδη!»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τον συνήγορο του, Αλέξη Κούγια μίλησε η Τζεφ Μοντάνα το πρωί της Πέμπτης 3/3 ξεσπώντας για όσα βίωσε και βιώνει κατά τη δική της μαρτυρία, την ώρα που κι άλλες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Με αφορμή την συνέχεια της δίκης του σκηνοθέτη, το μοντέλο τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του κ.Κούγια.

Ειδικότερα, μέσα από το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, η Τζεφ Μοντάνα τόνισε πως «δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου, δεν είμαι δικηγόρος, δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι αστυνομικός. Είμαι και εγώ θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη!».

Τα λόγια της Τζεφ Μοντάνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Αλέξη Κούγια

«Όσο δύσκολο, επίπονο, επώδυνο μου είναι να βγαίνω και να μιλάω για αυτό, θεωρώ ότι είναι το σωστό. Προσπαθώ να εκφράζω αυτή την αλήθεια και τα γεγονότα που έχουν συμβεί για να βγει η αλήθεια και επιτέλους αν δικαιωθούμε τα θύματα. Το θέμα είναι η συναίνεση. Δεν έχει σημασία αν είσαι τρανς, αν είσαι γκέι, αν είσαι στρέιτ, αν είσαι πλούσιος, αν είσαι φτωχός, μαύρος, άσπρος, Έλληνας ή μη. Σημασία έχει πως το όχι είναι όχι και το δεν θέλω είναι δεν θέλω από όπου κι αν προέρχεται».

«Ο συνήγορος του Λιγνάδη συνεχίζει να προσβάλλει, συνεχίζει να έχει διαθέσεις βίαιες απέναντι μας οπότε η τρομοκρατία και ο φόβος, που μας δημιουργείται, είναι και αυτό για το οποίο πρέπει να ορθώσουμε εμείς το ανάστημα μας και να αμυνθούμε» συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα.

"Κόλαφος" ο Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός;»

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε συχνά τον κορυφαίο ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, να βρίσκεται στα τηλεοπτικά παράθυρα εκπομπών, εξαιτίας των πολυάριθμων υποθέσεων που χειρίζεται το τελευταίο διάστημα, αλλά και να απασχολεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό με την κάθε δήλωση του.

Για συνεχή κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο, καταγγέλλει τον δικηγόρο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, με αφορμή δηλώσεις του στο Πρωινό. Όταν, μάλιστα, από την εκπομπή ενημέρωσαν τον κ. Κούγια για την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του, εκείνος αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

Η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε γουρλώσει τα μάτια, σχολίασε στη συνέχεια: «Ζητώ συγγνώμη που κοιτούσα στο κινητό μου και δεν παρακολουθούσαν με όλες τις αισθήσεις μου, αλλά διαβάζω κάποιες αναφορές που έχουν κάνει στο άρθρο 5… Δεν είναι απλό όλο αυτό που έχει γίνει».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο Πρωινό