Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη - Αποκαλύψεις στον αέρα του Πρωινού

Τρεις νέες σοκαριστικές καταθέσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη - Αποκαλύψεις στον αέρα του Πρωινού

Την ώρα που πραγματοποιείται η δίκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη παρουσιάστηκαν από τον Τάσο Τεργιάκη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό την Πέμπτη 3/3.

Τρεις νέες καταθέσεις από πασίγνωστες ηθοποιούς παρουσιάστηκαν στη δικαστική αίθουσα. Οι μάρτυρες στην υπόθεση αυτή τη στιγμή είναι 10 και αναφέρονται στα περιστατικά λεκτικής βίας στα οποία έχουν παρευρεθεί.

Στο κοντινό παρελθόν ο ηθοποιός είχε κάνει δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης, έχοντας, όμως, το ίδιο αποτέλεσμα με την προηγούμενη...την απόρριψη.

Οι αποκαλύψεις για τον Φιλιππίδη στον αέρα του Πρωινού

"Αηδία μου έχει προκαλέσει, πολύ σκοτεινό πράγμα!" - «Καταπέλτης» η Χριστίνα Τσάφου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 2/3, μίλησε η αγαπημένη στο κοινό και ταλαντούχα Χριστίνα Τσάφου. Λόγω των ημερών και καθώς πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν επόμενο να ερωτηθεί και η ηθοποιός.

Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλάκις, επομένως μπορεί να έχει κάποια άποψη και να τοποθετηθεί επί του θέματος, όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη τον τελευταίο καιρό.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο.

Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο.

Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσάφου και στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του ήταν σαφής:

Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία.