Έντονος καβγάς on air μεταξύ Γιαννόπουλου - Καλλίνη: «Δεν θα ολοκληρώσεις»

«Ιωάννα, υπερασπίσου με σε παρακαλώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έντονος καβγάς on air μεταξύ Γιαννόπουλου - Καλλίνη: «Δεν θα ολοκληρώσεις»

Το πρωί της Πέμπτης 3/3 έγινε ο κακός "χαμός" στην εκπομπή «Love it» αναφορικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά καθώς προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, πιο συγκεκριμένα, τα αίματα "άναψαν" μεταξύ της Σίσσυς Καλλίνη και του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Ο έντονος διάλογος ανάμεσα σε Σίσσυ Καλλίνη και Ποσειδώνα Γιαννόπουλο on air

Π: «Δεν είχε άδικο εκεί, επειδή κάνεις ένα best off και βάζεις όπισθεν. Δε θα μιλούσα σε αυτό. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει, τότε δέχτηκε μία αναίτια επίθεση».

Σ: «Μην αλλάξουμε το θέμα όμως. Είναι πολλές οι επικοινωνιακές αστοχίες».

Π: Όταν ξεκινάς κάτι, να περιμένεις την αντίδραση!

Σ: Μα δεν ολοκλήρωσα!

Π: Δεν θα ολοκληρώσεις!

Σ: Ωραία, ευχαριστώ!

Π: Όταν θες να δικάσεις κάποιον και πας 25 θέματα πιο πίσω, θα σου απαντήσω εγώ για το πρώτο θέμα. Θα δεις ότι τελικά θα καταλήξουμε να συμφωνούμε. Είπες για την αλυσίδα καταστημάτων, το να μπαίνουμε στη λογική ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα και για μένα είναι ξεχασμένο. Μετά από αυτό, όντως έκανε ατοπήματα με κορυφαίο αυτό εδώ. Μην δικάζουμε όμως τους ανθρώπους συνολικά.

Σ: Επειδή μου έχεις ξαναπεί ότι δικάζω, δεν δικάζω κανέναν. Λέω επικοινωνιακά έχει πέσει σε ατοπήματα… Να ολοκληρώσω παρακαλώ. Είναι σαν να μη γνωρίζει κανείς την ελληνική πραγματικότητα.

Είναι αθλητής με εκατομμύρια φόλοουερς, που οφείλει να πει ή να μην πει τίποτα. Στην άλλη άκρη του πλανήτη σκοτώνονται παιδιά. Ιωάννα, υπερασπίσου με σε παρακαλώ.

''Πρωτοφανές'' σκηνικό στον αέρα του Love It - Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Γιαννόπουλο και Καλλίνη

Τις δηλώσεις του Μάνου Βακούση για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη σχολίασαν, το πρωί της Τετάρτης 9/2, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της στον αέρα του Love It. Λίγο μετά την προβολή των δηλώσεων του ηθοποιού, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλλίνη άρχισαν να διαφωνούν πολύ έντονα για αρκετή ώρα, σχετικά με το τι μπορεί και τι πρέπει να ακούγεται στις συνεντέυξεις που δίνουν οι άνθρωποι του χώρου.

Σ: Δεν μπορούμε να λέμε πως ο βιασμός είναι στη φύση του ανθρώπου. Δεν μπορούμε.

Π: Να σου πω κάτι που στο έχω πει επανειλημμένα κι έχουμε τσακωθεί γι’ αυτό; Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πει ό,τι θέλει. Αυτό το «δεν μπορεί να πει» είναι αυτό με το οποίο διαφωνώ πολλές φορές μαζί σου. Είναι αντιδημοκρατικό αυτό. Ξέρεις τι παθαίνεις πέντε μήνες που είμαστε σε αυτή την εκπομπή; Είσαι Μις Δικαιοσύνη. Σου έχω πει επανειλημμένα δεν θα δικάσουμε εμείς;

Σ: Δεν μπορώ να έχω άποψη;

Π: Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Μπορείς να πεις ότι διαφωνείς, όχι ότι δεν μπορεί να πει. Μπορεί να πει ό,τι θέλει. Δεν είμαστε αρμόδιοι στα πάνελ να δικάσουμε.

Σ: Γνώμη λέμε, δεν δικάζουμε.

Π: Δεν δικάζουμε στις εκπομπές, δεν είναι αυτό στην αρμοδιότητά μας.

Σ: Αυτό σου έχει μείνει εσένα από τη συνέντευξη, ότι εγώ δίκασα.

Π: Αυτούς τους πέντε μήνες, όποτε παίζουμε άνθρωπο που θέλει να πει κάτι καλό που θυμάται για κάποιον ο οποίος μπορεί να κατηγορείται, θυμώνεις. Γι’ αυτό στο λέω σαν μεγαλύτερος ότι δεν πρέπει να θυμώνεις.