Πυρ και μανία ο Μουτσινάς κατά της Τούνη και Τσιτσιπά για τις αναρτήσεις τους εν μέσω πολέμου

Οι επικές ατάκες on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πυρ και μανία ο Μουτσινάς κατά της Τούνη και Τσιτσιπά για τις αναρτήσεις τους εν μέσω πολέμου

Με αφορμή τον πόλεμο της Ουκρανίας όπου οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τις τραγικές ειδήσεις όσο και για τον Στέφανο Τσιτσιπά και Ιωάννα Τούνη οι οποίοι μπήκαν για τα καλά στο μικροσκόπιό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας βρισκόταν στο «μαγικό» Μαλιμπού, ενώ η γνωστή επιχειρηματίας και influencer βόλταρε με μια λιμουζίνα στο Ντουμπάι. Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά μην ασχοληθείς, θα είναι ο Ευαγγελάτος.

Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος, όπως και η Τούνη. Αυτό που κάνουν βοηθάει στο γενικότερο καλό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα εν μέσω πολέμου να δείχνεις τη λιμουζίνα. Θέλουν να τα πουν όλα, όλη μέρα με ένα κινητό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Φλέγεται η χώρα - Σε πολιορκία Κίεβο, Μαριούπολη, Οδησσός

Πέρασε μια εβδομάδα από το μοιραίο ξημέρωμα της 24ης Φεβρουαρίου όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με διάγγελμά του τα ξημερώματα, ανακοίνωνε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οκτώ μέρες μετά, χιλιάδες είναι τα θύματα, πάνω από ένα εκατομμύριο οι πρόσφυγες αλλά οι Ουκρανοί αντιστέκονται και “χαλάνε” τα σχέδια του Ρώσου προέδρου.

Την ίδια ώρα μαζί με τους αμάχους, κινδυνεύουν και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην εμπόλεμη ζώνη προκειμένου να καλύψουν τα γεγονότα με κίνδυνο τη ζωή τους.

Το Κίεβο παραμένει υπό πολιορκία, με τους κατοίκους του να ζουνά λλη μια νύχτα κόλαση με συνεχείς και δυνατές εκρήξεις και όλες τις σημαντικές πόλεις της Ουκρανίας, όπως η Οδησσός και η Μαριούπολη, να πολιορκούνται και να είναι αποκλεισμένες, καθώς οι δυνάμεις της Ρωσίας προσπαθούν να “λυγίσουν” την αντίσταση και να τις κατακτήσουν.