«Σκοτείνιασα όταν το έμαθα! Χθες το βράδυ...» - Η αποκάλυψη που σόκαρε τον Νίκο Μουτσινά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σκοτείνιασα όταν το έμαθα! Χθες το βράδυ...» - Η αποκάλυψη που σόκαρε τον Νίκο Μουτσινά

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Survivor 5 σχολίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/3 ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να μην παρακολουθεί το ριάλιτι, ωστόσο σε κάθε εκπομπή του φροντίζει να τοποθετείται στα τελευταία γεγονότα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Στο σημερινό Stand Up του λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως χθες ενημερώθηκε ότι το Survivor θα μεταδίδεται ακόμα μία ημέρα, δηλαδή και τις Πέμπτες -δείτε εδώ το αποψινό τρέιλερ-.

«Η καναλάρα! Από το ίδιο σου το σπίτι τα βρίσκεις. Αποφάσισε να βάλει κι άλλο επεισόδιο Survivor, Πέμπτη βράδυ. Γιατί δεν χορταίνατε, τι να σου κάνουν 4 ώρες, 5 μέρες τη βδομάδα; Σκοτείνιασα όταν το έμαθα. Χθες το βράδυ μου έπεσε. Είχα πάει στο Φάληρο για κάτι εκκρεμότητες κι έτσι όπως έφευγα…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το Survivor 5

Η επική απάντηση του στον Βαλάντη

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης 8/02 θέλησε να κάνει ένα σχόλιο αναφορικά για τον Βαλάντη σχετικά με την εξήγηση που έδωσε για τη φράση που είχε πει στην Ευρυδίκη. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε φανερά.

«Μην τα μπερδεύουμε όλα. Έτσι κι αλλιώς είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες που έχουν παρεξηγηθεί κάπως ρε παιδί μου. Είναι άλλη ερμηνεία. Ο Θεός μας αγαπάει όλους, δεν βάζει δοκιμασίες για να περάσουμε δύσκολα. Μην τα μεταφράζουμε όπως μας βολεύει. Δεν το κάνει αυτό, ηρεμήστε.

Από εκεί και πέρα, μια έκφραση, κάποια λόγια να τα πάρεις και να τα πεις κάπου αλλού σε κάποια συνθήκη, έχει μια σημασία γιατί αλλάζει. Εδώ το κομμάτι αυτό δεν έχει καμία σχέση. Δεν πιστεύω ότι λέει κάτι τέτοιο η εκκλησία.

Μιλάμε για έναν Θεό οποίος μας αγαπάει. Αν μιλάμε για έναν θεό, ο οποίος μας κουνάει το δάχτυλο, τότε μιλάμε για μια άλλη θρησκεία και δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που συζητάμε αυτή τη στιγμή».