Δύσκολες ώρες για τον Άλεξ Καββαδία - Η σπαρακτική ανάρτηση από το νοσοκομείο

«Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Άλεξ Καββαδία - Η σπαρακτική ανάρτηση από το νοσοκομείο

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς δημοσιεύει αρκετά συχνά διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να δημοσιεύσει στα social media μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

Ωστόσο, ο ίδιος μεταξύ άλλων δεν θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο, παρόλο που δέχτηκε αρκετές ευχές για καλή ανάρρωση από τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ». Μάλιστα, σοκ είχε προκαλέσει και η ανάρτηση του Τζώνυ Βαβούρα ο οποίος βρέθηκε για λόγους υγείας στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του Άλεξ Καββαδία

Λίγα λόγια για τον Άλεξ Καββαδία

Ο Άλεξ Καββαδίας έχει γεννηθεί στο Σίδνεϋ, στην Αυστραλία, από Έλληνες γονείς. Το 1999 ήρθε για διακοπές στην Έλλαδα και τελικά έμεινε για πάντα. Ζει στην Ηλιούπολη Αττικής. Ποια είναι η ηλικία του; Δείτε στο τέλος του άρθρου.

Είναι ένας αγγλόφωνος ποπ – ροκ καλλιτέχνης και έχει ρίζες από την Κέρκυρα. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε υποκριτική και διαφήμιση. Ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Με τον Άλεξ Καββαδία στα φωνητικά, οι Matisse ήταν υποψήφιοι για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards. Στις 19 Σεπτεμβρίου του 2014, ο Άλεξ άνοιξε τη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή-σύμβολο της Κρήτης, Ψαραντώνη.

Ο Άλεξ Καββαδίας, είναι αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο, «Άθλος Ηλιούπολης». Αθλείται συχνά και, όπως δηλώνει ο ίδιος, «μπορεί να τρέχει σαν κοτόπουλο αλλά δεν κουράζεται ποτέ. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μουσική και κατά καιρούς ασχολείται με το styling και το modeling.

Δεν υπάρχει κάπου γραμμένη η ηλικία του, άλλα βγαίνει από τα συμφραζόμενα των συνεντεύξεων του. Έχει δηλώσει πως ήρθε στην Ελλάδα μόνιμα το 1999 και σε μια άλλη του συνέντευξη έχει δηλώσει πως στα 20 του χρόνια ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Άρα είναι 39 χρονών.