Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Το υπέροχο μήνυμα που καταχειροκροτήθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη πρωτοβουλία που πήρε. Συγκεκριμένα, συμμετείχε σε μία οικειοθελή δράση στη Νέα Υόρκη.

Την ώρα που οι φήμες για την προσωπική της ζωή «φουντώνουν», η Σοφία Καρβέλα θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που είχε να συμμετέχει σε αυτή την υπέροχη δράση.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

«Νιώθω κάτι παραπάνω από ευγνώμων που πέρασα αυτό το όμορφο πρωινό με φίλους και γείτονες. Εδώ είναι τα στατιστικά από τη 2ωρη παρουσία μας στο Chelsea. 65 πίτες Champion Pizza (περίπου 520 μερίδες), 225 φλιτζάνια καφέ, 487 φλιτζάνια ζεστή σοκολάτα, 325 ζευγάρια κάλτσες, 325 Μάσκες PPE, 312 σετ εσωρούχων, 97 άνθρωποι να προσεύχονται, 18 επισκέψεις Life Care (συσκέψεις μία προς μία για να δουν πώς θα βελτιώσουν τη ζωή τους οι άνθρωποι), 12 επισκέπτες από τις σημερινές συσκέψεις Life Care Visits συναντήθηκαν με τους αρμόδιους της κοινότητας, 8 κουρέματα επιτόπου. Ελάτε μαζί μας για την επόμενη δράση», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της.

Το σπίτι της Σοφίας Καρβέλα

Μπορεί η Σοφία Καρβέλα να μην βρίσκεται στα φώτα της ελληνικής showbiz, έχοντας αποφασίσει να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ, ωστόσο, στα social media είναι ενεργός χρήστης. Συγκεκριμένα, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, μέσα από εκεί ανακοίνωσε και το διαζύγιο της πριν λίγο διάστημα.

Από τα social media της λοιπόν έχουμε δει και το εσωτερικό τους σπιτιού της, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό. Η διακόσμηση και γενικά το στιλ είναι πολύ νεανικά, ενώ επικρατούν οι ξύλινες λεπτομέρειες.

Το σαλόνι της είναι αρκετά μεγάλο, έχει ξύλινα πατώματα, ενώ έχει διακοσμηθεί με πολλά φυτά. Παντού μάλιστα, υπάρχουν πίνακες και αφίσες με την Σοφία Καρβέλα και τα παιδιά της.