«Αυτές οι δηλώσεις καταπατούν νόμους» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Φαίη Σκορδά για τον Κούγια

Οργισμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτές οι δηλώσεις καταπατούν νόμους» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Φαίη Σκορδά για τον Κούγια

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις από τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την δήλωση που έκανε η Αλέξης Κούγιας για τους διεμφυλικούς (δείτε εδώ τι είπε), η Φαίη Σκορδά ξέσπασε κατά του γνωστού ποινικολόγου και ξεκαθάρισε πως αυτά που λέει είναι απαράδεκτα.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για τον Αλέξη Κούγια

«Αν ένας άλλος οποιοσδήποτε δικηγόρος, εξαιρετικός φοιτητής, εξαιρετικός νομικός, με πολλές σπουδές, διατύπωνε στην κάμερα αυτές τις θέσεις, τι θα γινόταν μετά; Δηλαδή είναι σαν να είναι στο απυρόβλητο, που προφανώς είναι ένας εξαιρετικός νομικός. Αν τοποθετούνταν ένας άλλος νομικός και έλεγε αυτά, τι θα συνέβαινε;

Αν έλεγε ένας δικηγόρος, “δεν γνωρίζω τι σημαίνει διεμφυλικός και ήταν ένας μαντράχαλος”, που όλο αυτό προσβάλλει νόμους που υπερασπίζονται την επιλογή του καθενός να ορίζει την ανθρώπινή του φύση… Αυτές οι δηλώσεις καταπατούν νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Λίγο πριν, ο Αλέξης Κούγιας είχε βάλει στο στόχαστρό του και τη Μαίρη Συνατσάκη

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να απαντά στην ανάρτησή της σήμερα 4/3 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».