Η αλλαγή στο Instagram της Κιμ Καρντάσιαν μετά το χωρισμό με τον Kanye West - Τον "τελείωσε"

Οριστικό τέλος για το ζευγάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αλλαγή στο Instagram της Κιμ Καρντάσιαν μετά το χωρισμό με τον Kanye West - Τον

Έτρεξε να σβήσει το όνομα του ράπερ από παντού, η Kim Kardashian, καθώς από ότι φαίνεται πήρε το πράσινο φως από τον δικαστή που έχει αναλάβει το αίτημα της. Ωστόσο πως θα αντιδράσει ο πρώην σύζυγος της Kanye West δεν θέλουμε να ξέρουμε...

Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Kanye «Ye» West μετά από μία σειρά περιστατικών, άλλων δημοσίων και άλλων μη, που συνέβησαν μεταξύ τους και έπειτα από τις μη νορμάλ συμπεριφορές του σε όλο το διαδίκτυο.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν που είχε αποκαλυφθεί η διπολική διαταραχή του ράπερ, με την Kim να ζητάει κατανόηση από το κοινό για την οικογένειά της και, μερικούς μήνες μετά, η δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα των παιδιών της.

Η Kim Kardashian έσβησε το «West» από παντού

Μη θέλοντας να δεχτεί ο Kanye την απόφαση της για τον χωρισμό, προσπαθούσε επανειλημμένα να της τραβήξει την προσοχή ακόμα και δημόσια φτάνοντας μέχρι και σε απειλές για τον νυν σύντροφο της. Στις 2 Μαρτίου, όμως έφτασε η μέρα ένας δικαστής αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα της Kim να είναι και νομικά single. Παράλληλα, της έδωσε την άδεια να αλλάξει και το όνομά της και δεν το έκανε μόνο στα χαρτιά. Πλέον, ο λογαριασμός της στο Instagram λέγεται «Kim Kardashian» και όχι «Kim Kardashian West», όπως και στο Twitter.

Η Kim Kardashian αφαίρεσε το West

Σκάνδαλο στην οικογένεια - «Ξεμαλλιάζονται» δημόσια

Νέο δημόσιο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και την Κιμ Καρντάσιαν, οι οποίοι από ότι φαίνεται δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι αποκάλυψε στην τηλεόραση όλη την αλήθεια για το διαζύγιό τους. Ο γνωστός ράπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Hollywood Unlocked», κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του, Κιμ, ότι δεν τον αφήνει να μπει στο σπίτι να δει τα παιδιά του, γιατί μέσα στο σπίτι βρίσκεται ο νέος της σύντροφος, Πιτ Ντέιβιντσον.

Ο Κάνιε Γουέστ είπε χαρακτηριστικά: «Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, όταν πήγα να πάρω τα παιδιά μου από το σχολείο, η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, η ασφάλεια ήταν ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Αλλά δεν ήθελα να διαφωνήσω γι' αυτό. Έτσι απλά πήγα τα παιδιά μου στο σχολείο και μετά πήγα και τα ξαναπήρα. Οδηγώ. Τα επιστρέφω στο σπίτι και η Νορθ μου λέει: “Θέλω να ανέβεις πάνω και να δεις κάτι”. Και αισθάνθηκα να είναι σαν: «Ωχ, ο μπαμπάς δεν μπορεί να έρθει να δει κάτι. Ο μπαμπάς δεν μπορεί να μπει μέσα».

«Η κόρη μου ήθελε να μπω μέσα», πρόσθεσε ο Κάνιε. «Είναι σαν να είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια να με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου», ανέφερε ο ράπερ για τον λογαριασμό που έχει ανοίξει στην πλατφόρμα η Κιμ με την Νορθ.

Ο Γουέστ στην συνέχεια είπε ότι έστειλε δύο ξαδέρφες του να μιλήσουν με την Κιμ και να συζητήσουν τους όρους με τους οποίους θα μπορεί να μπαίνει στο σπίτι για να περνά χρόνο με τα παιδιά του.

Ο Κάνιε αναφέρθηκε ακόμα και στον ρόλο που έχουν παίξει τα μέσα ενημέρωσης στο διαζύγιο τους και στη νέα σχέση της Κιμ με τον Πιτ Ντέιβιντσον: «Μπορούν για μένα να γράφουν και να λένε ότι θέλουν, μπορούν να φυτέψουν ιστορίες, με ποια βγαίνω και τι κάνω, μπορούν να μπλοκάρουν συμφωνίες, μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, αλλά μπορώ να σας πω ευθέως να μην παίζετε με τα παιδιά μου».

Ο Κάνιε δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Ντέιβιντσον με το όνομά του, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι παρακολουθεί στενά το τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της πρώην συζύγου του: «Αυτά μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε βιώνει έναν χωρισμό όπου οι άνθρωποι σκόπιμα κάνουν πράγματα για να σε πληγώσουν… και να παίξουν παιχνίδια εναντίον σου. "Πώς θα με φέρεις στο SNL και θα φιλήσεις τον μάγκα με τον οποίο βγαίνεις μπροστά μου, και όλοι να λένε, "Α, αυτό είναι ωραίο." Έχω τις αρχές μου και μπορεί να μην υπήρξα ο καλύτερος Χριστιανός αλλά τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να κάνουν τα πράγματα να φαίνονται κάπως… Αλλά στο τέλος της ημέρας μιλώ για την οικογένειά μου, μόνο εγώ και τα παιδιά μου. Και μπορεί με τη μαμά των παιδιών μου να μην είμαστε μαζί αλλά εγώ θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς».