«Η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου είναι...» - Συγκινεί ο Γιάννης Μπέζος

"Δεν έχω διάθεση. Είμαι πολύ κουρασμένος..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου είναι...» - Συγκινεί ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε την Πέμπτη 3/3 στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, για την τηλεοπτική του πορεία, τον κορωνοϊό, την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν θα συνεχίσω σίγουρα του χρόνου στην τηλεόραση. Δεν έχω διάθεση. Είμαι πολύ κουρασμένος και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει και μια ανάπαυλα διότι και ο κόσμος βαριέται να με βλέπει. Έχω βαρεθεί εγώ να βλέπω τον εαυτό μου επομένως καταλαβαίνω ότι βαριούνται και εκείνοι».

Συμπληρώνει με την άποψή του για τον κορωνοϊό: «Δεν φοβήθηκα από τον κορονοϊό αλλά κάποια στιγμή κουράστηκα. Δεν λέω ότι δοκιμάστηκα οικονομικά, γιατί δεν θέλω να λέω ψέματα, αλλά με έβγαλε από τον ρυθμό μου. Με προβλημάτισε μεν αλλά με κούρασε κιόλας».

Ωστόσο, μιλώντας για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή του αποκαλύπτει: «Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μου είναι σίγουρα η γέννηση της κόρης μου, δεν το συζητώ. Έρχεται στη ζωή ένα πλάσμα το οποίο είναι και η συνέχεια μου. Η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου είναι ο θάνατος της μητέρας μου. Ενώ ήταν έτοιμη να φύγει από τη ζωή, ήμουν υποχρεωμένος να είμαι εκτός Αθηνών και έπαιξα το βράδυ. Πέθανε, γύρισα στην Αθήνα, έγινε η κηδεία και ξανάφυγα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, της οποίας οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν απαντώ σε αυτά! Κρίνονται οι υποθέσεις αυτές και πρέπει να κάνουμε όλη την αυτοκριτική μας. Τελεία και παύλα».

Η συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου

Σχετικά με την επιστροφή των Απαράδεκτων ο ηθοποιός αποκαλύπτει

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ», βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27/2 ο Γιάννης Μπέζος.

«Υπήρχε πρόταση για reunion των Απαράδεκτων. Ένας λόγος που δεν έγινε ήταν η απώλεια του Βλάσση και ο άλλος λόγος και ο πιο ουσιώδης είναι ότι δεν έχουν κανένα νόημα αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει το παλιό που είναι εξαιρετικό, γιατί να πας να χτίσεις πάνω σε αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε: «Εμένα μου έχουν πει κατά καιρούς και για άλλες σειρές, όπως της Ελλάδος τα παιδιά, αλλά είμαι κατά».

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από την επιστροφή των Απαράδεκτων στην τηλεόραση με αφορμή την συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά, ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων σχολίασε αυτή την τηλεοπτική επιστροφή.

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή των Απαράδεκτων;

Είναι μια σειρά 30 ετών, η οποία επαναλαμβάνεται. Αυτά είναι ωραία να είναι στην μνήμη, στην καρδιά μας, μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να υποκαθιστούν το παρόν. Είναι λάθος.

Ο τρόπος που οι Απαράδεκτοι πραγματεύονταν συγκεκριμένα θέματα εξακολουθεί να είναι πρωτοποριακός ακόμα και για τη σημερινή εποχή.

Μα δεν είναι πρωτοποριακή η εποχή μας. Δεν έχει δημιουργήσει κάτι νέο, είναι αναμασήματα. Θέλει ρίσκο. Οι Απαράδεκτοι είχαν βγει σε μια εποχή που τα κανάλια ήταν δύο. Τώρα υπάρχει άλλος ανταγωνισμός αλλά αντί να ανεβάζει τον πήχη τον κατεβάζει. Δεν μπορείς να ακουμπάς τις ελπίδες σου σε μια σειρά που έγινε πριν από 30 χρόνια. Αυτή είναι η άποψη η δική μου. Θέλει ανανέωση των προσώπων, των ηθοποιών, των θεμάτων. Από τεχνολογία σκίζουμε, θάρρος δεν έχουμε και είναι και η ελληνική κοινωνία συντηρητική. Επίσης τώρα με το διαδίκτυο βγαίνει ο καθένας και λέει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι και την παίρνουν τοις μετρητοίς ενώ παλιά όταν τα ακούγαμε γελούσαμε. Έχουν όλοι άποψη χωρίς να έχουν γνώση. Είναι μια φυλή αυτή που γράφει τα σχόλια και αυτή η φυλή το έχει τρόπο ζωής. Θέλει χρόνο για να τα ξεπεράσει η κοινωνία και επειδή είμαστε συντηρητικοί, θέλει διπλάσιο χρόνο.