«Ελένη»: "Έκλαψαν" από τα γέλια με την ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη on air

Αφορμή στάθηκε η φημολογούμενη σχέση Ράμμου - Ζαρίφη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ελένη»:

Η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό καθώς οι φήμες ολοένα και περισσότερο έχουν "φουντώσει" για τους δυο πως είναι μαζί.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι φανερό πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την ίδια καθώς για πολλά χρόνια είχαν συνεργαστεί μαζί, δεν δίστασε να προβάλλει το συγκεκριμένο θέμα το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3 μέσα από την εκπομπή «Ελένη».

Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε ιδιαίτερα το πάνελ καθώς από την μια ατάκα, έπεφτε η επόμενη με τους πάντες να κλαίνε από τα γέλια.

Η επική στιγμή στην «Ελένη» και τα σχόλια για Ράμμο - Ζαρίφη

Έκανε on air πρόταση σε παρουσιάστρια - «Άντε πότε θα έρθεις...»

Τη σχέση Κατερίνας Ζαρίφη και Ελένης Μενεγάκη θυμόμαστε από τις ατελείωτες εκπομπές, που συνυπήρχαν οι δύο στο κανάλι του alpha. Με το διάλλειμα της Ελένης από την τηλεόραση, όπως ήταν λογικό είδαμε σε άλλα μονοπάτια, την ηθοποιό.

Είναι γεγονός πως η Μενεγάκη έκανε το come back στο μεγάλο κανάλι, ωστόσο η Ζαρίφη ακολούθησε τη τέχνη του ηθοποιού. Επειδή όμως εδώ πρόκειται για μια σχέση εξάρτησης, η Ζαρίφη το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2 πραγματοποιεί για 3η φορά εμφάνιση στο τραπέζι της εκπομπής, για τη φετινή σεζόν.

Στο μεταξύ τα σχόλια για guest εμφανίσεις και οι προτάσεις παίρνουν και δίνουν! Θα επιστρέψει άραγε η Ζαρίφη, αφού η είδηση για παρουσίαση του Total black out δεν ισχύει (Δείτε ποιoς φίλος της της έφαγε τη θέση).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή Ελένη

«Είναι η τρίτη σας φορά στους πέντε μήνες που είμαστε στον αέρα, έπρεπε να το έχεις καταλάβει» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συνέχισε απευθυνόμενη στην Κατερίνα Ζαρίφη: «Τι θα γίνει ρε παιδάκι μου; Έλα να κάτσεις κανένα μήνα να περάσουμε λίγο πιο ζωηρά. Ένα μήνα, δες το σαν διακοπές»