«Τι άλλο θα γίνει;» - Ξέσπασε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου

Αγανακτισμένη με το φονικό στην Ανδραβίδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τι άλλο θα γίνει;» - Ξέσπασε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τη σημερινή (5/3) εκπομπή της, το Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει την αγανάκτησή της με το νέο φονικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ανδραβίδα, μετά και από την ομολογία του δράστη.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης και εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία μας.

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου

«Τι άλλο θα γίνει ρε παιδιά, δηλαδή δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Αυτή την είδηση την άκουσα και λέω δεν μπορεί, κάτι έχει γίνει λάθος, κάτι δεν έχουμε καταλάβει, κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σε σοκ με το έγκλημα στην Ανδραβίδα και η Αγγελική Νικολούλη

Μπορεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της να ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (4/3) δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει στο Φως στο Τούνελ, το μακελειό που έλαβε χώρα στην Ανδραβίδα.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής εξέφρασε το σοκ της για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με τους ρεπόρτερ της προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα.

«Καλησπέρα, Μουδιασμένη κυριολεκτικά φίλοι μου, η κοινή γνώμη. Παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει την έξαρση της εγκληματικότητας που έχει θύματα και πολλά παιδιά. Αναφέρομαι και στο φονικό εκεί στην Ανδραβίδα. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.