Χαρμόσυνα νέα για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Έγινε γνωστό πως...

Υπέροχα νέα για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρμόσυνα νέα για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Έγινε γνωστό πως...

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία «Από Έρωτα», έρχεται με νέο single που θα γίνει το αγαπημένο σας άκουσμα και θα κατακτήσει, για ακόμα μία φορά, την κορυφή των charts!

«Πάλι Γύρισα», ο τίτλος της νέας του επιτυχίας σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, στο οποίο τον βλέπουμε να ενσαρκώνει τους στίχους, μέσα από μοναδικές ατμοσφαιρικές εικόνες…

«Πάλι γύρισα και στο σπίτι σου απ’ έξω

Πάλι στέκομαι και την πόρτα σου κοιτάζω

Πάλι γύρισα δε μπορώ να το πιστέψω

Ότι σε έχασα κι ότι πια δε σ’ αγκαλιάζω»

Ένα είναι σίγουρο: Με το τραγούδι «Πάλι Γύρισα» ο Νίκος Οικονομόπουλος βάζει πολύ δυνατή υποψηφιότητα για το τραγούδι της χρονιάς 2022! Ότι ακριβώς πέτυχε και πέρυσι με την διαχρονική, πολύ μεγάλη επιτυχία, «Εμένα Να Ακούς». Το νέο single «Πάλι Γύρισα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music (δείτε εδώ τι συνέβη πριν λίγο καιρό στο σπίτι του).

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

Η αποκάλυψη για την αρχή της καριέρας του

Στην σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μια αναδρομή στην εποχή του «Dream Show», καθώς ανάμεσα στους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν αλλά και να κάνουν τεράστια καριέρα ήταν, ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος πρόσφατα είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως έδωσε «προσωπική μάχη» για να τον περάσει. «Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή.

Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. “Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη”.

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».