«Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι» - Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης "σπάει" τη σιωπή του για το Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου

Αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και διαλύθηκε η ομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι» - Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και στους λόγους που έφεραν το τέλος της.

Όπως εξήγησε, θα συνεργαζόταν και πάλι με την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάερια Ζήση.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it

«Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ. Πολλές φορές ο καθένας έχει τα δικά του θέλω και έχει έναν τρόπο που θέλει να πηγαίνουν τα πράγματα. Διαφώνησα στον τρόπο που καταλήξαμε και ίσως δεν αναγνωρίστηκε μία στήριξη που μπορεί να είχε δοθεί. Θα δούλευα ξανά με την Ιωάννα, αλλά κάτω από άλλες συνθήκες, με άλλους ρόλους ίσως. Η απόρριψη είναι κομμάτι της δουλειάς μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ως ζευγάρι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Το πουλάνε ωραία, υπάρχει υλικό. Ο Μαυρίκιος ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του, με πρωταγωνίστρια την Ιλάειρα κι εμείς είμαστε θεατές. Θα φανεί στο χειροκρότημα πως θα καταλήξει», είπε αναφορικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (4/3) ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ενώ έκανε και ένα αρκετά καυστικό σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Τους τελευταίους μήνες, η νεαρή παρουσιάστρια έχει γίνει στόχος πολλών σχολίων για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται σε δηλώσεις της ή στην εκπομπή της, ενώ πρόσφατα για το συγκεκριμένο θέμα την «άδειασε» η ομάδα του Πρωινού.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση, είναι περίεργο πράγμα να κάνεις κριτική, να εκφέρεις απόψεις είτε για προγράμματα, είτε για κανάλια, είτε για άτομα. Καλείσαι να πεις τη γνώμη σου και ξαφνικά βρίσκονται 1,500 φεισμπουκατζήδες οι οποίοι σε ξεσκίζουν μέσα σε μισή ώρα.

Μου αρέσει η εξέλιξη που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, βρήκε το στοιχείο του, είναι καλός σε αυτό το οποίο κάνει. Αν συνεχίσει να κάνει για πολύ καιρό ακόμα το ίδιο πράγμα θα το χάσει κι αυτός.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μορφωμένο κορίτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δασκάλα δεν είναι; Ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι άνθρωποι που την προωθούν να την εκπαιδεύσουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας δούλεψε αρκετό καιρό μαζί μου, είχα δει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλες προοπτικές. Δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος από την πορεία του, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Θυμάμαι μια φορά είχε έρθει και με είχε πιάσει από το πέτο και μου λέει: «Άκου να σου πω, μη με πάρεις να μου πεις γιατί έφυγα από την πολιτική και πήγα στην ψυχαγωγία, γιατί αυτό θα κάνω. Κουράστηκα να δουλεύω με πενταροδεκάρες και πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο στη ζωή μου». Στην πρωινή ζώνη θεωρώ ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.