«Είχα τρομοκρατηθεί, μου έστελνε...» - Απίστευτο περιστατικό με τη Δανάη Παππά

«Κάποιος μπορεί να στείλει μία γυμνή φωτογραφία»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα τρομοκρατηθεί, μου έστελνε...» - Απίστευτο περιστατικό με τη Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά, η ταλαντούχα ηθοποιός που απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την επιτυχημένη σειρά Σασμός, έδωσε συνέντευξη, και μεταξύ άλλων μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για ένα πρωτοφανές περιστατικό που της είχε τύχει στο παρελθόν και την έκανε να φοβηθεί πολύ.

Η ηθοποιός, λάμβανε μηνύματα από μία επίμονη θαυμάστρια και είχε τρομοκρατηθεί καθώς όταν την έκανε μπλοκ, εκείνη έφτιαξε άλλα ψεύτικα προφίλ και συνέχισε να της στέλνει μηνύματα και να την προσεγγίζει από εκεί.

Όσα αποκάλυψε η Δανάη Παππά για περίεργα περιστατικά που της έχουν τύχει

Ανήθικη πρόταση μέσα από τα social media έχεις δεχτεί;

Εννοείται ότι υπάρχουν πολλά άκυρα. Κάποιος μπορεί να στείλει κάτι πολύ προσωπικό του, μια γυμνή φωτογραφία. Το μόνο που κάνω είναι κατευθείαν block και τέλος. Δεν με ακουμπάει καν και δεν ξέρω για ποιον λόγο να μπει κάποιος άνθρωπος σε αυτή τη διαδικασία και τι μπορεί να καταφέρει με αυτό. Είναι και λίγο κρίμα όπως το σκέφτομαι.

Είχες ποτέ κάποιον stalker, κάποιον μανιακό θαυμαστή;

Ήταν μια φορά ένα προφίλ στις αρχές που δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τον κόσμο και τα μηνύματα που έρχονται το οποίο μου είχε στείλει «είμαι θαυμάστριά σου στείλε μου κάτι» και κάποια στιγμή της απάντησα με μια καρδούλα. Από τότε η κοπέλα μου έστελνε μηνύματα ανά δευτερόλεπτο, ήμουν στο γύρισμα και χτυπούσε το τηλέφωνό μου ασταμάτητα. Της ζήτησα να μη μου στέλνει μηνύματα γιατί είμαι στη δουλειά μου και δεν καταλάβαινε τίποτα. Αναγκάστηκα να κάνω block και τότε έφτιαξε άλλα δέκα προφίλ και μου έστελνε από όλα. Είχα τρομοκρατηθεί. Τώρα καταλαβαίνω πότε κάποιος θα γίνει πιεστικός και απαντάω μόνο στα σοβαρά μηνύματα.

Για πρώτη φορά - Η αλήθεια για την καταγωγή της...

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Δανάη Παππά η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του ρόλου της στην σειρά Σασμό (δείτε τι θα συμβεί απόψε 1/3). Η ταλαντούχα ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην καταγωγή της και συγκεκριμένα, από που είναι η γιαγιά της και ο παππούς. Και αν νομίζετε πως είναι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη... κάνετε λάθος.

«Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε», είπε η Δανάη Παππά για την καταγωγή της.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Σασμό και στην πιο δύσκολη σκηνή που έπρεπε να γυρίσει «Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει… Είπα “Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα;” Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου.

Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ό,τι μου βγει. Αυτό έγινε. Ο σύντροφός μου με βοηθάει να κάνω πρόβα τον ρόλο μου, μού λέει τις ατάκες. Η σκηνή με τον γάμο ήταν η πιο δύσκολη και μετά οι σκηνές που πηγαίνω στον τάφο του Πέτρου και του ζητάω συγγνώμη. Πόσο δύσκολο να ζητάς συγγνώμη από κάποιον που δε μπορεί να σε συγχωρέσει», δήλωσε.