Total Blackout: Πρεμιέρα για τον Αναστάσιο Ράμμο - Τα πρώτα λόγια στον αέρα

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Total Blackout: Πρεμιέρα για τον Αναστάσιο Ράμμο - Τα πρώτα λόγια στον αέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 5/3, το πολυαναμενόμενο, νέο παιχνίδι του Alpha «Total Blackout» με παρουσιαστή τον υπερταλαντούχο Αναστάσιο Ράμμο. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα μας έχει απασχολήσει εκτός από τα επαγγελματικά του, αρκετά και με τα προσωπικά του.

Ο Αναστάσιος Ράμμος, είναι ένα φρέσκο πρόσωπο το οποίο ξαφνιαστήκαμε όταν ακούσαμε πως θα παρουσιάζει, ωστόσο ήταν θετική έκπληξη καθώς είναι ώρα στην ελληνική τηλεόραση να μπουν νέα πρόσωπα, με πάθος και όρεξη για ότι κάνουν, και ο συγκεκριμένος τα διαθέτει όλα αυτά.

Τα πρώτα λόγια του Αναστάσιου Ράμμου στην έναρξη του Total Blackout

Θέλεις μία λαμπερή βραδιά γεμάτη celebrities γέλια και φώτα; τότε είσαι στο λάθος παιχνίδι γιατί εδώ δεν έχει λάμψη και stars. Εδώ έχει φορμίτσες και απόλυτο σκοτάδι… Καλώς ήρθατε στο total blackout…. τέσσερα ζευγάρια τρεις φοβερές δοκιμασίες και ένα έπαθλο τριών χιλιάδων ευρώ που περιμένει τους οκτώ διάσημους σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και όταν λέμε σκοτεινό το εννοούμε γιατί οι παίκτες μας δεν θα βλέπουν απολύτως τίποτα εσείς όμως θα βλέπετε τα πάντα. Έτσι όταν αυτοί θα έρθουν αντιμέτωποι με σκουλήκια και ποντίκια εσείς θα το βλέπετε! Πάμε να γνωρίσουμε τους παίκτες μας…» ήταν τα πρώτα λόγια του Αναστάσιου Ράμμου και υποδέχτηκε του celebrities παίκτες.

«Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής»

Ο παρουσιαστής του Total Black Out Αναστάσιος Ράμμος έκανε δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης 3/3 στο Happy Day και φυσικά μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα του Total Black Out. Μια μέρα έχει μείνει για να δούμε το πρώτο επεισόδιο από το παιχνίδι που πρόκειται να κάνει χαμό με τους μοναδικούς καλεσμένους.

Ο τραγουδιστής είναι γεγονός πως θα κάνει την ανατροπή, αφού θα αναλάβει έναν ρόλο που κανείς δεν περίμενε. Είναι αισιόδοξος και περιμένει να βγει το παιχνίδι στον αέρα, καθώς οριακά δεν κοιμάται για να ολοκληρωθεί το project. Όσο για τις κριτικές που πρόκειται να λάβει δεν έχει κανένα άγχος, καθώς είναι πολύ σίγουρος για το αποτέλεσμα!

«Για την πρεμιέρα δεν έχω άγχος γιατί ξέρω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το πάρει πολύ θετικά γιατί πραγματικά βγαίνει πολύ ωραίο. Την κριτική δεν την φοβάμαι και να είναι σκληρή γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Περνάω τόσο καλά που δεν με νοιάζει. Θα το καταλάβετε και εσείς».
«Δεν κοιμάμαι! Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής και τρέχω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Total Blackout.