Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική απόδραση στη Φλορεντία - Ποιος την συνόδευσε;

Δεν πάει ο νους σας!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική απόδραση στη Φλορεντία - Ποιος την συνόδευσε;

Εφόσον η αυριανή εκπομπή 7/3 Super Κατερίνα δεν θα προβληθεί λόγω Καθαράς Δευτέρας, ευκαιρία βρήκε η Κατερίνα Καινούργιου να "πεταχτεί" μέχρι την Ιταλία, πιο συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, και όχι μόνη της!

Είναι γνωστό πως εδώ και κάποιο καιρό έχει χωρίσει, και από ότι φαίνεται παρότι όταν μιλάει για το γεγονός αυτό είναι στεναχωρημένη, προσπαθεί να ξεχνιέται με αποδράσεις και διακοπές όταν μπορεί.

Η λαμπερή παρουσιάστρια ξεκίνησε να ανεβάζει story στο account της, από το απόγευμα της Παρασκευής στα οποία είδαμε την γλυκύτατη Δανάη Παππά και το σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη. Επομένως μαζί τους επέλεξε να περάσει το τριήμερο της και να ξεκουραστεί απολαμβάνοντας ιταλικό φαγητό και κρασί με καλή παρέα.

Η εξόρμηση τη Κατερίνας Καινούργιου στην Ιταλία με την παρέα της

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά στην Ιταλία

''Σπάει'' για πρώτη φορά τη σιωπή της σχετικά με το κόστος της κατάψυξης ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ώστε να μπορέσει όποτε εκείνη κρίνει σωστό να γίνει μητέρα. Στην σημερινή 2/3 εκπομπή, Super Κατερίνα και με αφορμή την συνέντευξη της Μάγδας Τσέγκου, η οποία είχε μιλήσει πρώτη για την περιπέτεια με την μητρότητα, προέτρεψε τις τηλεθεάτριες να κάνουν αυτό το βήμα στη ζωή τους ενώ αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία.

«Εγώ σχεδόν όλα τα μηνύματα που έλαβα είναι μόνο θετικά. Και μάλιστα είναι πολλές οι κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σε πολύ μικρότερη ηλικία. Γιατί ουσιαστικά είναι ένα δώρο στον εαυτό τους. Εγώ έτσι το λέω. Τα περισσότερα μηνύματα που μου στέλνουν αναφέρονται στο θέμα τους κόστους. Η αλήθεια είναι πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν επιχορηγείται…

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν το συζητήσετε με τον γιατρό σας και δει ότι πραγματικά δυσκολεύεστε, θα γίνει κάτι καλύτερο. Είναι η διαδικασία. Το κόστος συντήρησης δεν είναι κάτι. Στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που το κάνουν δωρεάν στις υπαλλήλους τους. Μπείτε, ενημερωθείτε.

Κορίτσια κάντε το. Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μελλοντικά μανούλες και για κάποιο λόγο το έχετε καθυστερήσει, να ξέρετε πως στην κατάψυξη υποβάλλονται γυναίκες που είναι στο τσακ να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες.

Ψάξτε το και κάντε το. Η ταλαιπωρία είναι στο διάστημα των 15 ημερών που μπορεί να πάρετε ορμόνες. Εγώ λίγο με τις ενέσεις ψυχολογικά ταράχτηκα. Και σωματικά θα πρηστείς λίγο. Μετά θα λέτε πως “έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου”. Εγώ δε ξέρω τι θα μου φέρει το 2022, αλλά είπα πως το 2022 είναι σημαντική χρονιά για μένα γιατί έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.