Άγιος Παΐσιος: Ο σεναριογράφος αποκαλύπτει για πρώτη φορά - Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος: Ο σεναριογράφος αποκαλύπτει για πρώτη φορά - Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας, είναι ο νους πίσω από την υπερπαραγωγή του Mega Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό. Η σειρά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, και έχει κερδίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την αγάπη του κόσμου.

Έχει ωστόσο υπάρξει και αφορμή για μερικούς να έρθουν σε ρήξη, όμως το βασικότερο είναι ότι έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι μετά από κάθε επεισόδιο παραληρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας αποκαλύπτει την πηγή έμπνευσης του

«Γνώριζα τον βίο του Αγίου Παϊσίου μέσα από τα πολλά βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά για να γράψω το σενάριο κατέφυγα σε ανθρώπους που τον γνώρισαν και είχαν πνευματικές εμπειρίες από τη χάρη που ο Θεός έδωσε στον άγιο. Μίλησα, επίσης, με στενούς συγγενείς του, οι οποίοι μου είπαν γεγονότα που δεν γνώριζα και πιστεύω ότι είναι άγνωστα στους πολλούς. Άκουσα ομιλίες πνευματικών ανθρώπων που έζησαν κατά καιρούς μαζί του.

Ο σεναριογράφος του Άγιου Παΐσιου αποκαλύπτιει

Προσπάθησα πριν αρχίσω να γράφω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια, δεν μπορείς σε μια τέτοια σειρά να κάνεις μόνο παράθεση ιστορικών γεγονότων, πρέπει να βρεις τον τρόπο να χτίσεις σωστούς χαρακτήρες και να έχεις μία δόση μυθοπλασίας χωρίς να αλλοιώνεις τη βασική ιστορία». Όσον αφορά στα μηνύματα που θέλει να «περάσει» η σειρά, τόνισε: «Βλέποντας τα διάφορα σχόλια των τηλεθεατών, διαπιστώνω ότι ο καθένας παίρνει και κάτι διαφορετικό από τη σειρά. Είναι ωραίο αυτό. Όταν έγραφα, δεν είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να περάσω μηνύματα. Προσπάθησα να πλησιάσω με σεβασμό τη ζωή του αγίου και της οικογένειας του. Είναι πνευματικά πρότυπα και η ζωή τους φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Έτσι το νιώθω και αυτό ήθελα να μοιραστώ μαζί με τους τηλεθεατές».

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη σειρά Άγιος Παΐσιος

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (20/2) η Χριστίνα Παυλίδου, πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Άγιος Παΐσιος, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για το σίριαλ.

Η σειρά που είναι αφιερωμένη στον βίο του Αγίου Παϊσίου έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και έτσι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε εβδομάδα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η Χριστίνα Παυλίδου λοιπόν, η οποία τυχαίνει να είναι και σύζυγος του δημιουργού της σειράς, αποκάλυψε ο «Άγιος Παΐσιος» αναμένεται να ανανεώσει και για δεύτερη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, μία ανακοίνωση που θα χαροποιήσει πολύ τους φανς της σειράς.