Αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά το Survivor 4 - Όλη η αλήθεια για την σχέση Νικολέτας Μαυρίδη και Παύλου Γαλακτερού

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά το Survivor 4 - Όλη η αλήθεια για την σχέση Νικολέτας Μαυρίδη και Παύλου Γαλακτερού

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor 4 Νικολέτα Μαυρίδη. Εκεί λοιπόν για πρώτη φορά η χορεύτρια μίλησε για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό. Όταν βγήκαν από το παιχνίδι, πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι σε σχέση.

Μπορεί και τότε να έλεγαν πως είναι απλά φίλοι, ωστόσο ένα χρόνο περίπου αργότερα η μελαχρινή καλλονή ξεκαθάρισε την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα τους.

Η αλήθεια για τη σχέση Γαλακτερού - Μαυρίδη

«Δεν είμαστε μαζί με τον Παύλο! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, έχουμε φανταστική χημεία, αλλά αυτό, μέχρι εκεί. Το λένε και το ξαναλένε», είπε.

«Όταν βγήκα από το Survivor πήρα τηλέφωνο τις κολλητές μου κι έκλαιγα, δεν θα το ξεχάσω. Και στη συνέχεια βρέθηκα με τον Παύλο. Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη. Αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ξανά ερωτευμένη στο μέλλον», είπε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Αδημοσίευτη φωτογραφία από το Survivor 4 - Από τη στιγμή που δεν έγραφαν οι κάμερες

Μπορεί το Survivor 4 να έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ακόμα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης, τα οποία ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Το Survivor 4 αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν μιας και για το μεγαλύτερο μέρος του, σημείωνε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε μία πτώση καθώς τράβηξε παραπάνω απ' όσο έπρεπε και οι τηλεθεατές κουράστηκαν.

Η Ελένη Χαμπέρη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία εκείνοι και οι συμπαίκτες της από την Μπλε ομάδα ποζάρουν πάνω στο σκάφος που τους μεταφέρει μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Κορόμι έδωσε μία «καυτή» συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

Το αδημοσίευτο στιγμιότυπο από το Survivor 4

Survivor 4 παρασκήνια