Νέες φωτογραφίες από την ρομαντική απόδραση Μπόμπα - Τανιμανίδη! Ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Το Παρίσι τους ξαναένωσε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νέες φωτογραφίες από την ρομαντική απόδραση Μπόμπα - Τανιμανίδη! Ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η πρόσφατη εξόρμηση του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στο Παρίσι αποκαλύφθηκε με ένα post στο Instagram και από τότε οι αναρτήσεις δεν έχουν τελειωμό. Για πολλούς θεωρήθηκε προκλητική η κίνηση του ζευγαριού να κάνει ένα ταξίδι την περίοδο που στην Ουκρανία γίνεται πόλεμος ή ακόμα και η απόφαση να κοινοποιούν φωτογραφίες τους στα social media.

Η Χριστίνα ωστόσο έχει μια άλλη εξήγηση για όλα αυτά. καθώς με τις νέες φωτογραφίες, που ανέβασε από το Παρίσι έκανε γνωστό πως πάει 1,5 χρόνος από τότε που έχει να ταξιδέψει με τον Σάκη και το είχαν πάρα πολύ ανάγκη!

Οι νέες φωτογραφίες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα από το Παρίσι

«Όταν έχετε να πάτε κάπου οι δυο σας εδώ και 1,5 χρόνο και βγάζετε τουριστοσέλφι μπροστά από όλα τα αξιοθέατα».

Η απάντηση της Χριστίνας στις κατηγορίες για την υπερπροβολή της ζωή της

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση μετά την γέννηση των διδύμων και την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι - δείτε το εδώ.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους τους κατηγορούν ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media, ειδικά τώρα με τα παιδιά τους.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό.

Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη», ανέφερε.

«Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί» κατέληξε.