«Σοκαρίστηκα! Άλλο να το λες και άλλο να το ζεις» - Άφωνη η Aνθή Βούλγαρη στον αέρα του MEGA

Τι είπε πρωί - πρωί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σοκαρίστηκα! Άλλο να το λες και άλλο να το ζεις» - Άφωνη η Aνθή Βούλγαρη στον αέρα του MEGA

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε έναν προβληματισμό της στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», την οποία και παρουσιάζει. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την νεαρή δημοσιογράφο να μοιράζεται με το κοινό τις ανησυχίες τις μεταξύ των όσων σχολιάζει στη ροή του προγράμματος.

Και ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι η Ανθή ξυπνάει πάρα πολύ πρωί λόγω δουλειάς (αυτό είναι το δυναμωτικό πρωινό της) αυτή τη φορά μας εξέπληξε με αυτό που της συνέβη πριν πάει στη στο πλατό. Πήγε να βάλει βενζίνη και έμεινε σοκαρισμένη με την τιμή της, αφού έχει αγγίξει τα 2 ευρώ το λίτρο. Είναι γνωστό πως τα καύσιμα έχουν «πάει στο θεό», ωστόσο δεν περιμέναμε να είναι αυτή η πρώτη κουβέντα της Βούλγαρη για την έναρξη της βδομάδας!

Τα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη για την τιμή της βενζίνης

«Χθες σοκαρίστηκα. Άλλο να το λες και άλλο να το ζεις. Πήγα να βάλω βενζίνη και τα μάτια μου κάνανε πουλάκια. Με το που είδα πόσο έχει… Έβαλα 20 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα δυσκολεύουν την παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής

Την όμορφη δημοσιογράφο βλέπουμε κάθε πρωί στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο αυτόν της παρουσίασης ενημερωτικής εκπομπής. Η ίδια δηλώνει εργασιομανής, καθώς αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά της, ώστε να πηγαίνουν όλα όπως τα θέλει! Ασφαλώς όλο αυτό επιφέρει κούραση στο τέλος της ημέρας, ωστόσο η Ανθή έχει αποδείξει πως είναι γεννημένη για τα δύσκολα.

Η επιτυχία στην εκπομπή είναι δεδομένη (αν εξαιρέσει κανείς την ατυχή φάρσα στην Κ.Παγώνη) , αλλά σε κάθε περίπτωση τη φέρνει αντιμέτωπη με δυσκολίες, όχι τόσο την σωματική όπως προαναφέραμε, αλλά την ψυχολογική καθώς η δημοσιογράφος συχνά καλείται να θίξει σοβαρά και ψυχοφθόρα κοινωνικά ζητήματα!

Bουλγαρη Χασαποπουλος

Ποια θέματα σε ζορίζουν περισσότερο και σε φορτίζουν ψυχολογικά;

Με φορτίζουν θέματα που αφορούν στην κακοποίηση, ειδικά των παιδιών. Προσπαθώ πολύ να συγκρατηθώ… Τον τελευταίο καιρό συγκλονίζομαι από τις περιπτώσεις γυναικοκτονιών. Δεν το χωρά ο νους μου ότι το 2022 συζητάμε για τέτοια περιστατικά. Υπάρχει έξαρση βίας και έχω αρχίσει να ανησυχώ, η κοινωνία μας έχει γίνει ζούγκλα. Πρόσφατα, για παράδειγμα, σοκαρίστηκα με το περιστατικό του θανάτου του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσε να ήταν το παιδί του καθενός. Τι λόγια να βρει να πει κανείς σε αυτή την μάνα;

Πόσο εύκολο είναι να αποφορτίζεσαι και να μην κουβαλάς τη συναισθηματική φόρτιση της δουλειάς στο σπίτι;

Πλέον έχω μάθει όλα αυτά να τα αφήνω έξω από την πόρτα. Δεν σου κρύβω ότι τα πρώτα χρόνια της δουλειάς φορτιζόμουν πολύ, πήγαινα να καλύψω ρεπορτάζ και έκλαιγα. Με τα χρόνια απέκτησα ψυχραιμία.