Θάνος Μικρούτσικος: Η ''σπαρακτική'' ανάρτηση της συζύγου του τρία χρόνια μετά τον χαμό του

Η άκρως συγκινητική αφιέρωση

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θάνος Μικρούτσικος: Η ''σπαρακτική'' ανάρτηση της συζύγου του τρία χρόνια μετά τον χαμό του

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε ο Θάνος Μικρούτσικος από τη ζωή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτή την τόσο σημαντική απώλεια. Η οικογένειά του και οι φίλοι του ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απώλειά του, με τον αδερφό του Ανδρέα να αναφέρεται με πολύ συγκινητικά λόγια σε αυτόν στην σημερινή 7/3 συνέντευξή του στο Στούντιο 4.

Καθότι, ημέρες όπως η Καθαρά Δευτέρα περνιούνται αμιγώς με τους συγγενείς και τους φίλους μας, η σύζυγός του θέλησε να κάνει μια αναμνηστική ανάρτηση αφιερβμένη στον άντρα της που έφυγε από τη ζωή, η οποία συγκίνησε όλους όσους την ακολουθούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου

«Περιμέναμε πάντα τα μεσάνυχτα να πάμε στην ψαραγορά για να πάρουμε τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας. Ο Θάνος καλαμαράκια απαραιτήτως και ο Κώστας γυαλιστερές. Κι ύστερα πηγαίναμε για μπύρες. Πολύτιμες στιγμές. Τις ζήσαμε. Δεν ξέρω τι να ευχηθώ αυτή την Καθαρή Δευτέρα. Μέρα που αφήνουμε σύμφωνα με την παράδοση τις αμαρτωλές κραιπάλες για να ξεκινήσει η νηστεία.

Τι να ευχηθώ; Να σταματήσει ο πόλεμος, να μην γίνει Γ΄ Παγκόσμιος, να εξαφανιστεί ο κορωνοϊός, η κλιματική αλλαγή, ο πληθωρισμός… Να ζήσουν ανέμελα επιτέλους τα παιδιά μας. Να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό. Να σταθούν να κοιτάξουν λίγο τη νύχτα.», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Παπαγιάννη.

Περιμέναμε πάντα τα μεσάνυχτα να πάμε στην ψαραγορά για να πάρουμε τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας. Ο...

Posted by Μαρία Παπαγιάννη on Sunday, March 6, 2022

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην αναφορά του στον αδερφό του

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk, βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής μάλιστα, αναφέρθηκε στον αδερφό του, Θάνο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Στην αρχή της εκπομπής, πρόβαλλαν ένα εισαγωγικό βίντεο με το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Κοίτα τι έχω τραβήξει και κοίτα τι έχετε τραβήξει σκεφτόμουν. Μέχρι εκεί γέλαγα, μέχρι να βγει ο Θάνος», δήλωσε αρχικά.

Ανδρέας Μικρούτσικος Tik Talk θάνατος Θάνου

«Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου.

Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Με τους γονείς μου άλλαξε, εγώ είχα γίνει η προστασία τους. Με τον αδερφό μου δεν άλλαξε,. συνέχισε να με προστατεύει.

Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα. Εδώ αλλάζει το μέσα μου, φεύγει το μέσα μου», είπε στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, με τον παρουσιαστή να τον ρωτά αν θέλει να διακόψει την εκπομπή για να ηρεμήσει.