Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης από το GNTM - Οι τρυφερές αναρτήσεις με τον σύντροφό του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης από το GNTM - Οι τρυφερές αναρτήσεις με τον σύντροφό του

Τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στον τέταρτο κύκλο του GNTM 4 ο ίδιος κατάφερε από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο να δείξει πως ήταν αρκετά αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος, κάτι που το κατάφερε παρόλο που δεν κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον αγαπημένο του σύντροφο. Πλέον ο ίδιος παρόλο που δεν αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής κατάφερε να συνεχίσει τις επαγγελματικές του δουλειές ως μοντέλο. Από την άλλη, ο ίδιος είναι τρελά ερωτευμένος και δεν διστάζει να το δείξει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς είναι αρκετά ενεργός.

Ο σύντροφος του Κωνσταντίνου λέγεται Φίλιππος Βογδάνης και είχε πάρει μέρος στον τρίτο κύκλο του GNTM όπου εμφανίστηκε στις auditions, αλλά δεν είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι, όπως ο Τσαγκάρης.

Ο σύντροφος του Κωνσταντίνου Τσαγκάρη από το GNTM 4

Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα του στο GNTM 4

Ο μεγάλος τελικός του τέταρτου κύκλου του GNTM πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) και νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Τρίτος στην κατάταξη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Το νεαρό μοντέλο, λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού, εμφανίστηκε ξανά στο Instagram και προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Oh boy was this a hell of a ride… Είναι σημαντικό μετά από κάθε εμπειρία στη ζωή, να κρατάμε τις όμορφες στιγμές αλλά και να μαθαίνουμε από τις δύσκολες. Για εμένα το GNTM ήταν μια εκτενής διδακτική διαδικασία, σε πολλά επίπεδα, που γνωρίζω πως με έχει κάνει πιο δυνατό και συνειδητοποιημένο. Αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου μόλις τελείωσε, αλλά ένα ακόμη μεγαλύτερο τώρα ξεκινάει.

Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα τα άτομα που έκαναν αυτή την εμπειρία τόσο ξεχωριστή, από τα παιδία στο σπίτι, τους συνεργάτες και όλα τα guests που γνωρίσαμε μέσα στο show. Θέλω επίσης να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια, τους κοντινούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να με στηρίζουν αυτούς τους 5 μήνες. Πάνω απ’όλα όμως έχω εντυπωσιαστεί από όλη την αγάπη και στήριξη που μου έχετε δείξει όλοι εσείς, ο κόσμος, σε όλο μου το ταξίδι. You guys are real critical thinkers and I love you for that x. Continue reading, next chapter coming soon. Photographer @nassias_ Styling @youngster_ath Thank you @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini @yiorgoskaravas_official @gntmgr», έγραψε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.