«Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει...» - ''Σπάει'' τη σιωπή της η Σμαράγδα Καρύδη για το γάμο του Αθερίδη

Πάντα αποκαλύπτικη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει...» - ''Σπάει'' τη σιωπή της η Σμαράγδα Καρύδη για το γάμο του Αθερίδη

Η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη μίλησε το πρωί της Τρίτης 8/3 στο Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων σχολίασε τα επαγγελματικά της πλάνα αλλά και τη σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη. Το ζευγάρι μετράει χρόνια μαζί και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο, χωρίς ωστόσο να θέλει να το υπερπροβάλλει όλο αυτό.

Η ηθοποιός σίγουρα έχει εξοικειωθεί με το θέμα της σχέσης καθώς αναφέρει πως δεν την ενδιαφέρει να πάρει διαζύγιο ο σύντροφός της, αφού όλα πάνε καλά στο μεταξύ τους. Στο παρελθόν έχουν περάσει έντονες κρίσεις, ωστόσο η Σμαράγδα επιμένει πως ένα χαρτί δε θα καθορίσει κάτι. Οι ισορροπίες έχουν μπει, ζουν μαζί ευτυχισμένοι και κρατάμε αυτό, αφού δεν υπάρχουν πιθανότητες για παρουσίαση κοινής εκπομπής!

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη

«Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει όχι, γιατί δεν ήταν στα ενδιαφέροντα μου. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε όχι.

Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις».

«Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση. Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια», είπε η Σμαράγδα Καρύδη για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Γιατί άργησε να αποκαλυφθεί η σχέση Καρύδη - Αθερίδη

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/2, ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μάλιστα σχολίασε και την στιγμή που μαθεύτηκε η σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη - δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού - και το πως ένιωσε για αυτό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν το πως θα το πει στην γυναίκα του και πως θα το πάρει εκείνη, ενώ ποτέ δεν ασχολήθηκε με το τι έχει να πει ο κόσμος.

«Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε:

«Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση».