Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με νέο look - Τόλμησε την αλλαγή

Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με νέο look - Τόλμησε την αλλαγή

Το πρωί της Τρίτης 8/3 η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε άλλη μια μέρα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν η τρομερή αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνισή και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και από τους συνεργάτες της οι οποίοι δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την απίστευτη αλλαγή της.

Ωστόσο, ο κύριος λόγος που αποφάσισε να κάνει σκούρο το μαλλί της, είναι επειδή επιστρέφει ως «Ουρανία» στο θέατρο «Μικρό Παλλάς», σε έναν σπαρακτικό μονόλογο στο θέατρο «Μικρό Παλλάς». Δείτε επίσης εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η τρομερή αλλαγή της Δανάης Μπάρκα στην εξωτερική της εμφάνιση

Θα τη δούμε τελικά νυφούλα; - Η αποκάλυψη της γιαγιά της

Την πολύ δεμένη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τη γιαγιά Τούλα, λίγο πολύ την ξέρουν όλοι καθώς η παρουσιάστρια μοιράζεται διαρκώς στιγμιότυπα στο Instagram με τη σχέση τους. Γενικά η Δανάη έχει αποδείξει και μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη, πόσο δοτικό και ευχάριστο πλάσμα είναι, ιδίως με τα άτομα της οικογένειας της.

Με ένα στόρυ το μεσημέρι της Τρίτης 22/2 η παρουσιάστρια έκανε τους ακόλουθους της να γελάσουν πολύ και παράλληλα να αναρωτηθούν για τα προσωπικά της. Πιο αναλυτικά, η γιαγιά Τούλα με μισά αγγλικά - μισά ελληνικά προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από την εγγονή της, για το πότε θα παντρευτεί.

Δεν ξέρουμε αν η γιαγιά γνωρίζει κάτι παραπάνω, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως η Δανάη έχει χωρίσει με τον Πάνο Αδαμόπουλο, παρ' όλα αυτά διατηρούν μια πολύ ωραία και πολιτισμένη σχέση (Οι δημόσιες ευχές της παρουσιάστριας στον πρώην της).

Το video της Δανάης Μπάρκα με τη γιαγιά της