«Η γριά κότα έχει...» - Είπαν γιαγιά την Μαρίνα Πατούλη στο Instagram και τους "πετσόκοψε"

Έπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η γριά κότα έχει...» - Είπαν γιαγιά την Μαρίνα Πατούλη στο Instagram και τους

Η Μαρίνα Πατούλη είναι λάτρης των social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως για παράδειγμα πρόσφατα, που δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Μύκονο μαζί με τον Βλάση Χολέβα.

Η ίδια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, αφού σχεδιάζει και τη δική της συλλογή ρούχων με τον γνωστό σχεδιαστή που όπως όλα δείχνουν είναι και ο νέος της σύντροφος.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από το νησί των ανέμων και ένα σχόλιο που της έκαναν ήταν πολύ άσχημο. Ωστόσο, δεν την έριξε κάτω και απάντησε καταλλήλως.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Μαρίνα Πατούλη και η απάντηση της

"Η γιαγιούλα", έγραψε μια χρήστης, με την Μαρίνα Πατούλη να μην διστάζει να της απαντήσει " Η γριά κότα έχει το ζουμί!!!".

Μαρίνα Πατούλη instagram

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη

Καριέρα

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».O Βορείων Προαστίων.

Αυτοδίοικηση

Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Από το 2019, είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.