«Είναι τραγικό οι γυναίκες να αναγκάζονται...» - Το συγκινητικό tweet του Νίκου Κοκλώνη για τη γιορτή της γυναίκας

Όσα έγραψε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι τραγικό οι γυναίκες να αναγκάζονται...» - Το συγκινητικό tweet του Νίκου Κοκλώνη για τη γιορτή της γυναίκας

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα συγκινητικό post στο twitter ανήμερα της γιορτής της γυναίκας, θέλοντας και εκείνος να εκφράσει τον θαυμασμό του για το φύλλο αυτό. Ο παραγωγός έχει αποδείξει πως χρησιμοποιεί τα social media ως ένα μέσο έκφρασης και υπεράσπισης όσων θεωρεί πως αδικούνται.

Σε όσες συνεργασίες έχει πραγματοποιήσει με γυναίκες φανερώνει το πόσο κύριος είναι καθώς και την προσπάθεια του να τις κάνει να νιώθουν όμορφα και άνετα στο πλάι του. Έτσι λοιπόν και για σήμερα που οι γυναίκες γιορτάζουν της εξυμνεί, όποιες και είναι αυτές, όποια θέση και αν έχουν στη ζωή του.

To tweet του Νίκου Κοκλώνη για τη γιορτή της γυναίκας

«Να σας χαιρόμαστε κορίτσια, να σας αγαπάμε κ να σας σεβόμαστε Κάθε μέρα ως συναδέλφους, φίλες, συντρόφους, μάνες. Μην το θυμόμαστε μόνο σήμερα -σας αξίζει το παντού και πάντα. Είναι τραγικό οι γυναίκες να αναγκάζονται ακόμα να δίνουν μάχες για τα αυτονόητα».

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για σημερινή γιορτή

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έναρξη για το Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 8/3 και όπως πολλές φορές, έτσι και τώρα βρισκόταν στο κλίμα της ημέρας. Μια σπουδαία ημέρα για τις γυναίκες ξημέρωσε και η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει το δικό κοινωνικό μήνυμα.

Η Καινούργιου δε βρίσκει την γιορτή αυτή ως αφορμή για κοινωνικές εξόδους αλλά μια μέρα που τονίζει πόσο δυνατές είναι οι γυναίκες και πόσα έχουν περάσει στα χρόνια. Θέματα γυναικεία, που έχουν συμβεί και στην ίδια, θέλει να μοιράζεται η Κατερίνα με τις τηλεοπτικές φίλες της, όπως και έκανε πρόσφατα με την ανακοίνωση κατάψυξης ωαρίων, με σκοπό να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες!

«Είναι μία από τις δύσκολες χρονιές και δεκαετίες. Δεν σημαίνει ότι θα βγούμε με τις φίλες μας και θα περάσουμε καλά. Να σκεφτούμε πόσο δύσκολα περνούν οι γυναίκες» είπε.

Η παρουσιάστρια πρόβαλε ένα βίντεο για τις γυναικοκτονίες.

«Αυτή τη στιγμή τη στήριξή μας χρειάζονται όλες οι γυναίκες στην Ουκρανία» τόνισε αναφερόμενη στους πρόσφυγες,

«Ας είναι η φετινή γιορτή αφετηρία για μια καινούρια λογική απέναντί στις γυναίκες. Είμαστε δυνατές, στηρίζουμε η μία την άλλη» είπε με νόημα

Κατερίνα Καινούργιου