Ξανθιά και γλυκύτατη - Η αδερφή του Κώστα Τσουρού που απέχει από την τηλεόραση

Σπάνια κοινή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και γλυκύτατη - Η αδερφή του Κώστα Τσουρού που απέχει από την τηλεόραση

Τον Κώστα Τσουρό τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα. Μπορεί να έχει έναν ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην τηλεόραση, ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα στην προσωπική του ζωή που δεν τα γνωρίζουμε.

Όπως για παράδειγμα πως έχει καταγωγή από την Σκιάθο, όπου πηγαίνει κάθε καλοκαίρι για να βλέπει την οικογένεια του. Μάλιστα, το σπίτι του στο νησί είναι μοναδικό αφού έχει μέχρι και μεγάλη πισίνα.

Επίσης, μπορεί να έχει συνεργαστεί με πολύ δυνατά πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης και να έχει κάνει πολλές γνωριμίες, ωστόσο, ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του έστω και από απόσταση είναι η αδερφή του.

Αυτή είναι η αδερφή του Κώστα Τσουρού

Κώστας Τσουρός αδερφή

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έλειπε πολλά χρόνια. Την έλλειψή του κι εγώ και η αδερφή μου, πολλές φορές δεν μπορούσαμε να την αντέξουμε. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να με πάρει να παίξουμε, να πάμε στο γήπεδο μαζί… Αυτά εγώ τα έχασα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κώστας Τσουρός για την οικογένειά του.

Αυτό είναι το διαμέρισμα του Κώστα Τσουρού στην Αθήνα

Ο Κώστας Τσουρός είναι ένας από τους Έλληνες δημοσιογράφους, που έχει καταφέρει να απασχολήσει πιο πολύ με τα επαγγελματικά του παρά με τα προσωπικά του. Προτιμάει να κάνει ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τις εκπομπές που κατά καιρούς συμμετέχει, ενώ στον ελεύθερο του χρόνο τον έχουμε δει να κάνει ταξίδια και ειδικά στη Σκιάθο, από την οποία κατάγεται.

Ο δημοσιογράφος βλέπουμε να κάνει εργένικη ζωή, ωστόσο τόσο το σπίτι του στο νησί όσο και αυτό στην Αθήνα κάθε άλλο παρά εργένικα είναι. Το διαμέρισμα λοιπόν που μένει προβάλει συχνά μέσων διαφόρων post στο Instagram. Πρόκειται για ένα πολύ καλόγουστο σπίτι, με μεγάλο λευκό, δερμάτινο καναπέ, γεμάτες βιβλιοθήκες, και πολύχρωμα - φωτεινά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία!