«Την πήρα τηλέφωνο και...» - Η δημόσια απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Έλενα Ακρίτα

Τα είπαν τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Την πήρα τηλέφωνο και...» - Η δημόσια απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Έλενα Ακρίτα

O Μαυρίκιος Μαυρικίου έχοντας πάντα στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση βρέθηκε να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο το πρωί της Τρίτης 8/3 στο Super Κατερίνα. Η έκταση που έχει πάρει το ζευγάρι από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκε και μετά είναι τεράστια, καθώς είναι κάτι που και οι ίδιοι αποζητούν.

Γνωρίζουν πολύ καλά, πως από τη στιγμή που εκτίθενται δημόσια θα δέχονται θετικές και αρνητικές κριτικές. Έτσι λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα υπήρξε έντονη κατά του ζευγαριού μέσα από ένα podcast. Ο Μαυρίκιος ωστόσο προσπάθησε να μιλήσει μαζί της και ξεκαθαρίσει την κατάσταση ενώ εκείνη δε δέχτηκε!

Oι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο αεροδρόμιο για την Έλενα Ακρίτα

«Μου στέλνουν μηνύματα πιο πονηρά και στην Ιλάειρα. Της έστειλε κάποιος “τι δουλειά έχεις με αυτόν;».

«Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε ο σύζυγος, δεν δέχτηκε να μιλήσουμε δεν με πήρε πίσω. Δεν πειράζει, θα ήθελα να την ευχαριστήσω που ασχολήθηκε μαζί μας η σπουδαία κυρία Έλενα Ακρίτα» είπε σχολιάζοντας το podcast της δημοσιογράφου που τον αφορούσε.»

Το τρολάρισμα που δέχτηκε το ζευγάρι μετά από βίντεο στο Tik Tok

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα νέο, φρέσκο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Οι δύο τους έχουν αποφασίσει να μην κρύψουν ούτε λεπτό την αγάπη τους, για αυτό είτε μέσα από τα social media είτε μέσα από εκπομπές και παιχνίδια δείχνουν αυτόν τον φλογερό έρωτα (όσα έγιναν στο Total Blackout).

Επειδή για κάποιους όμως η όλη αυτή έκθεση είναι υπερβολική έχουν αποφασίσει πως θα δέχονται χιουμοριστικά ακόμα και πικρόχολα σχόλια. Αυτή τη φορά οι πρώην παίκτες του Survivor Ηλίας Γκότσης και Πάνος Θεοδώρου, με ένα βιντεάκι στο Tik Tok, τρόλαραν το ζευγάρι, αφού ντύθηκαν σαν εκείνους και έπαιξαν πιάνο.

Aφορμή για όλο αυτό στάθηκε το βίντεο που ανέβασε σε πρώτη φάση ο Μαυρίκιος, ο οποίο δεν ξεχνά την πρώτη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού. Ο νεόνυμφος λοιπόν έπαιξε πιάνο και τραγούδησε για την αγαπημένη του και από εκεί ξεκίνησαν όλα!