Γενέθλια για την Έρρικα Πρεζεράκου - Το ''ηχηρό'' μήνυμα

Διπλή γιορτή σήμερα για την Ολυμπιονίκη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Έρρικα Πρεζεράκου - Το ''ηχηρό'' μήνυμα

Γιορτινή ημέρα είναι και η σημερινή 8/3, αφού είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Για την Έρρικα Πρεζεράκου όμως, όπως και για την Ιωάννα Μαλέσκου, η ημέρα είναι διπλής σημασίας, καθώς η Ολυμπιονίκης έχει τα γενέθλιά της.

Η ίδια, λίγο καιρό μετά την απίστευτη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, θέλησε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, να περάσει ένα δυνατό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου με αφορμή τα γενέθλιά της

«Γεννήθηκα σαν σήμερα .. 8 Μαρτίου την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Φέτος στα γενέθλια μου ένιωσα να μας μοιράσω με αγάπη κάποιες ευχές ..
σε όλες εμάς που η ψυχή μας μας έχει επιλέξει να βρίσκεται στην Γη σε γυναικεία μορφή

Μας εύχομαι να αναγνωρίσουμε την όμορφια της ψυχής μας ότι και αν συμβαίνει στο σωμα μας .

Μας εύχομαι να επιτρέψουμε να συνδέσουμε την μητρική μας πλευρά με την θηλυκή ..

Μας εύχομαι να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να κάνουμε παρέα με εγκάρδια ηλιόλουστα πλάσματα

Μας εύχομαι να αφουγκραζόμαστε την αλήθεια μας και να την υποστηρίζουμε.
Έτσι δεν θα γινόμαστε μέρος της αλήθειας των άλλων .

Μας εύχομαι να στηρίζουμε η μια την άλλη γιατί η κάθε μια απο εμάς έχει να ζήσει κάτι διαφορετικό ως εξελικτική εμπειρία άρα και μη συγκρίσιμο.

Μας εύχομαι να αποδεχτούμε ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε εμάς είναι ένα καθρέφτισμα των δικών τους ισορροπιών η συγκρούσεων ..

Μας εύχομαι να μπορούμε να κάνουμε Replayce (αντικατάσταση με χαρούμενο τρόπο) σε ότι δεν λειτουργεί .. στρέφοντας το μυαλό και τη καρδιά μας σε αυτά που θελουμε να δημιουργήσουμε ως πραγματικότητα .

Μας εύχομαι να ζήσουμε την αγάπη με ανθρώπους που όταν τους συναντάμε νοιωθουμε Σπιτι η να βρούμε τα κουράγια να απελευθερωθούμε απο ανθρώπους που καπως χάνουμε τον εαυτό μας για να τους συναναστραφουμε.

Μας εύχομαι να επιτρέψουμε να στηρίξουμε την μοναδικότητα μας και το πόσο πολυδιάστατες είμαστε με όλους τους τρόπους.

Τέλος μας εύχομαι να θυμόμαστε πάντα με σεβασμό αγάπη και τιμή ότι μέσα απο τις γυναίκες γεννήθηκε ο κόσμος όλος και αυτό φέρει μια ευθύνη ..

Σας ειπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ ηλιόλουστα μου πλάσματα ;!», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ολυμπιονίκη μετά τις δυσκολίες που πέρασε

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει ο κάθε άνθρωπος καθημερινά στη ζωή του.

Η Ολυμπιονίκης πέρασε μεγάλες δυσκολίες τους τελευταίους μήνες, τόσο με το ατύχημά της, όσο φυσικά και με τον χαμό της αγαπημένης της ανιψιάς. Η ίδια ωστόσο δείχνει πως έχει πίστη και θεωρεί πως όλα είναι μέρος ενός "θεϊκού σχεδίου", όπως αναφέρει.

«Σε κάθε αγώνα της ζωής μας ο καθένας μας θα βιώσει και νίκες και ήττες .. όμως και στις δυο περιπτώσεις το μέσα μας διδάσκεται πολλά .. δεν είναι η πρόκληση της νίκης η της ήττας αυτή που έχει σημασία... Αλλά ο τρόπος που στεκόμαστε στην κάθε πρόκληση ..

Περνάμε ιδιαίτερες περιόδους και είμαστε μέρος μιας ιστορίας που δεν μας δόθηκε τυχαία . Είμαστε και μπορούμε ..

Όλα έχουν μια βαθιά καταλληλότητα που συμβαίνουν.. όλα είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου που κανένα “Εγώ» δεν μπορεί να κατανοήσει παρά μόνο το «Είμαι» της ύπαρξης ..

Ας εκδηλώνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό με ταπεινότητα ..
Ας παραμείνουμε πιστοί στο ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον κόσμο. Ότι αποτελούμε μέρος του θεϊκού σχεδίου.
Ας συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας με όλη μας την ψυχή και ας παραδώσουμε την έκβαση με βαθιά εμπιστοσύνη λέγοντας «Γεννηθήτω το θέλημα Σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.