''Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε..." - Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αναστασιάδη για την Ηλιάδη

Η γνωριμία με τα παιδιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε...

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Mega Καλημέρα και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι δεν κρατάει πολύ καιρό μαζί, ωστόσο βιώνουν τόσο έντονο όλο αυτό που τους συνέβη μέσα στη φάρμα, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να τρέχουν συνεχώς.

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Γρηγόρης αφενός για τα μάτια της καλής του, αφετέρου για επαγγελματικούς λόγους. Όλα κυλούν πολύ καλά, με τον γυμναστή να μην λογαριάζει σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αναστασιάδη για τη σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία. Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό. Είχα μηνύματα μίσους, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

Τέλος, μιλώντας για άλλες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανέφερε: «Έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες, και μετά ως security στη λαχαναγορά».

Οι νέες δηλώσεις της Ηλιάδη για τον Γρηγόρη - τι έχει πει στα παιδιά

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε το πρωί της Τετάρτης 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

Είναι πολύ ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της από τη Φάρμα, Γρηγόρη Αναστασιάδη και δεν το κρύβει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα συνεχίσουν την κοινή τους ζωή χωρίς όμως να βγάζει εκτός τον μπαμπά του μικρού Βασιλάκη, τον Σάββα Γκέντσογλου!

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».