Γιώργος Κορόμι: Χέρι χέρι με την σύντροφό του, Τίνα, σε βόλτα στην Γλυφάδα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Χαμογελαστοί και ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κορόμι: Χέρι χέρι με την σύντροφό του, Τίνα, σε βόλτα στην Γλυφάδα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Κορόμι και η σύντροφός του, Τίνα, τους οποίους αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε βόλτα τους το πρωί της Τρίτης 8/3, στην Γλυφάδα.

Η σχέση του Γιώργου Κορόμι και της Τίνα

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις βάσεις τις σχέσεις τους, η οποία άντεξε ακόμα και την απόσταση Άγιος Δομίνικος - Αθήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο οι γερές βάσεις μιας σχέσης δεν κλονίζονται από την απόσταση. «Είμαι 34 χρόνων, έχω ζήσει έντονη ερωτική ζωή γιατί κάποια καλοκαίρια εργαζόμουν στη Μύκονο, οπότε από τη στιγμή που αποφάσισα να μπω σε μια σχέση ήξερα καλά τι έχω επιλέξει να κάνω.

Η Τίνα είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Το λέω αυτό γιατί ξέρω πολλές σχέσεις που είναι παρασιτικές. Εγώ δεν έψαχνα το άλλο μου μισό. Έψαχνα έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, που έχει τη δουλειά του, το σπίτι του και ψάχνει έναν άλλο ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει μια σχέση», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Κορόμι και η Τίνα στην Γλυφάδα

Αν και οι δυο τους γνωρίζονταν ήδη 5 χρόνια πριν το Survivor ήταν μαζί για μόλις ένα χρόνο και κατάφεραν να παραμείνουν μαζί ακόμα και μετά τους 7 μήνες που ο Γιώργος ήταν στο Survivor.

Σήμερα περπατούν μαζί χέρι-χέρι και δείχνουν πως όταν θέλουν και οι δύο όλα τα προβλήματα μηδενίζουν.

Γιώργος Κόρομι: «Είναι αμήχανο να βλέπεις τον σύντροφό σου μετά από εφτά μήνες»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day είχε ο Γιώργος Κόρομι, τόσο για τους πρώην συμπαίκτες του Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο, όσο και για το All Star Survivor.

«Αποκαλώ “λουλούδι” τον Τριαντάφυλλο για να μην λέω το όνομά του. Είναι ένα άτομο με το οποίο δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, οπότε δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του.

Επιπλέον έκανε λόγο και για το πως είναι να επιστρέφεις σε μια σχέση που έχεις να δεις για μήνες. «Δεν χωρίσαμε με την κοπέλα μου μετά το Survivor. Όσοι χώρισαν, είχαν προβληματικές σχέσεις. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον σύντροφό σου μετά από εφτά μήνες».