Νίκος Μουτσινάς: Οι on air αιχμές προς τον ΣΚΑΪ - «Δεν περίμενα ποτέ να...»

"Κόλαφος" ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Οι on air αιχμές προς τον ΣΚΑΪ - «Δεν περίμενα ποτέ να...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κράτησε για άλλη μια ημέρα συντροφιά στους αγαπημένους του τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν κρατήθηκε και έριξε τις σπόντες του προς το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αυτά που δεν τα περιμένεις. Δεν περίμενα ποτέ να περάσω στην ενημέρωση και με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να το καταλάβω. Ευχαριστώ πάρα πολύ την καναλάρα! Εμπεριστατωμένη ενημέρωση και αντικειμενική. Και έγκαιρη και έγκυρη». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει φανερά για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι»

Έδωσε τα χέρια με το ΣΚΑΙ - Αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς

Σενάρια τεταμένων σχέσεων του Νίκου Μουτσινά με την διοίκηση του ΣΚΑΙ κυκλοφόρησαν έντονα τις προηγούμενες μέρες αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και ρήξης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελικά φέυγει ο Νίκος Μουτσίνας από τον ΣΚΑΙ;

Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά

Παρότι υπήρξαν διαφωνίες του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του σταθμού για το αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν σε ρήξη, αλλά αντιθέτως σε... συμφωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για να αναλάβει κεντρική θέση στην κριτική επιτροπή του Masked singer, ενώ ανάμεσα ανάμενονται και οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν την παρουσία του στο talent show του σταθμού του Φαλήρου. Η στελέχωση της επιτροπής βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν υποψήφιοι (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!

Αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς