Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά πρώτη φορά για την σχέση των παιδιών της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά πρώτη φορά για την σχέση των παιδιών της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη, το πρωί της Τετάρτης 9/3, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και εξομολογήθηκε την σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της "Φάρμας", αλλά και το γεγονός ότι οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, παραμένουν άριστες.

Το νέο ζευγάρι είναι full in love, ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί να γνωρίσει ακόμη τον σύντροφό της στα παιδιά της, εφόσον η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή και ένα τέτοιο ζήτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την σχέση της με τα παιδιά της και την ψυχική τους υγεία.

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη στο Happy Day

«Ξέρετε ότι είμαι με τον Γρηγόρη. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Το κομμάτι ενός νέου συντρόφου και το πως θα τον γνωρίσουν τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο.

Προς το παρόν ο άνθρωπος που είναι οικογένειά μας είναι ο Σάββας, ο μπαμπάς του Βασίλη και συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ότι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Γρηγόρης Αναστασιάδης - Αγγελική Ηλιάδη: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης 22/2 μέσω skype ήταν ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης. Ο γυμναστής που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, βρήκε τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι, στα μάτια της Αγγελικής Ηλιάδη. Το ζευγάρι παρά την αποχώρηση του συνεχίζει και είναι μαζί και στην έξω ζωή και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Γρηγόρης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σύντροφο του και την απόφασή του να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά και για την περίοδο που πέρασε δύσκολα όταν έφυγε πό την Φάρμα η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική» ανέφερε αρχικά.

«Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα» είπε κλείνοντας.