«Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα

«Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ τόνισε πως μετάνιωσε για την πολυσυζητημένη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Μπαμπάς θέλεις να γίνεις;

Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπάω να παίζω μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες;

Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Και αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φίλο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.

Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι Νομίζω λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.

Ξέσπασε ο Γιάννης Σπαλιάρας - «Είναι λάθος να ασχολείσαι με το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα»

Στην κάμερα της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και στη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχόλιο που έχει δεχθεί, αλλά και στον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.

«Δεν υπάρχει ρατσισμός για την εξωτερική εμφάνιση; Μόνο εγώ το έχω περάσει αυτό; Λατρεύουμε να πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος που είναι εμφανίσιμος, είναι μόνο αυτό. Μάλλον μας βολεύει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος κι έξυπνος.

Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix κι αυτό δε αλλάζει ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ.

Τι φταίω εγώ που στην Ελλάδα πουλάνε πιο πολύ οι ερωτικές δηλώσεις από το να παίξεις σε ένα σίριαλ στην Αμερική; Εγώ εξελίσσομαι. Από το 2015 που έκανα την δήλωση, έχω κάνει τόσα πράγματα» κατέληξε ο Γιάννης Σπαλιάρας, που έζησε πρόσφατα και μια σημαντική απώλεια.