«Σάββατο είπα όχι και Σάββατο βράδυ με...» - Η εξομολόγηση της Γεωργίας Βρανά για την παρενόχληση

«Πολύ γνωστός επιχειρηματίας»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σάββατο είπα όχι και Σάββατο βράδυ με...» - Η εξομολόγηση της Γεωργίας Βρανά για την παρενόχληση

Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά, σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, και όταν το κάνει σίγουρα κάτι σημαντικό έχει να πει. Πράγματι λοιπόν, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για ένα θέμα που μαστίζει στις μέρες μας, αυτό της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, καθώς την έχουμε απολαύσει και σε αυτό το κόνσεπτ στην τηλεόραση, δεν μίλησε απλά για την σεξουαλική παρενόχληση, αλλά για πρώτη φορά περιγράφει τη δική της εμπειρία παρενόχλησης στον εργασιακό της χώρο, από γνωστό επιχειρηματία στην Αθήνα

Η Γεωργία Βρανά αποκαλύπτει για την παρενόχληση

«Επιχειρηματίας πολύ γνωστός στην Αθήνα έβλεπα ότι πλησίαζε τα κορίτσια που άνοιγαν το πρόγραμμα σε μεγάλο όνομα και ερχόντουσαν κλαμένες και μου έλεγαν ότι τους την έπεσε. Κάποια στιγμή μου ζήτησε και εμένα να πάω στο τραπέζι του, στον χώρο του. Του είπα Πέμπτη όχι, του είπα Παρασκευή όχι, του είπα Σάββατο όχι και το Σάββατο όταν πήγε να με πληρώσει ο μαέστρος, μου είπε “Γεωργία σταματάς”. Και κατάλαβα ποιος ήταν ο λόγος. Αυτό που με στεναχώρησε τότε ήταν ότι το πρώτο όνομα του μαγαζιού, που ήταν και φίλος μου, δεν με στήριξε», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η Γεωργία Βρανά μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες των δύο κοριτσιών για τον γνωστό ηθοποιό

Μία ακόμη μέρα και εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για αποτρόπαιες πράξεις και ενέργειες εις βάρος άλλων ανθρώπων. Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των αδελφών, που καταγγέλλουν για βιασμό γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη κατά την περίοδο 2008-2014.

Η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε, υποστηρίζει: «Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές και με βίασε. Ενώ τον έσπρωχνα με όλη μου τη δύναμη, λέγοντας του ότι δεν θέλω».